REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Megan Fox, însărcinată? Gestul lui Machine Gun Kelly a stârnit controverse

Megan Fox, însărcinată? Gestul lui Machine Gun Kelly a stârnit controverse

Replica API 18 mai 2022 | 00:00 749

Machine Gun Kelly (MGK) a fost prezent pe scena de la Billboard Music Awards, unde a făcut o afirmație care i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Iată cum au apărut zvonurile potrivit cărora Megan Fox ar fi însărcinată.

După prestația lui Machine Gun Kelly de la Billboard Music Awards au apărut zvonuri care indică faptul că Megan Fox ar fi însărcinată. În timp ce susținea o reprezentație pe MGM Grand Garden Arena, în Las Vegas, MGK a transmis că dedica una dintre piese logodnicei sale, la care s-a referit ca fiind „soția” lui, dar și copilului lor, scrie click.ro.

„Am scris piesa asta pentru soția mea”, a spus Machine Gun Kelly inițial.

Apoi, doar câteva momente mai târziu, solistul a adăugat și: „Asta e pentru copilul nostru nenăscut”. Persoanele prezente la eveniment au fost surprinse la auzul declarațiilor artistului rock, însă cei doi nu au confirmat sau infirmat posibilitatea ca Megan Fox să fie însărcinată. Menționăm că este pentru prima oară când MGK și logodnica sa vorbesc despre posibilitatea de a avea copii în viitorul apropiat.

Megan Fox și Machine Gun Kelly vor deveni părinți? „Vorbesc deschis despre asta”

Ținuta pentru care actrița a optat la BMA nu a lăsat la vedere niciun semn că ar fi însărcinată. Cu toate acestea, potrivit publicației Hollywood Life, cei doi logodnici își doresc să devină părinți. Pe de altă parte, pentru Life & Style, sursele au declarat că, deși își doresc să devină părinți, Megan și MGK își doresc să mai aștepte puțin. Cei doi nu au comentat niciuna dintre ipoteze, așa că rămâne de văzut dacă actrița este sau nu însărcinată.

„Un bebeluș e 100% <în cărți> pentru Megan și Colson, mai ales că vorbesc deschis despre asta de când s-au cunoscut. Cred că sunt făcuți să fie împreună și să aibă un copil, dar lasă asta să se întâmple natural, nu se concentrează prea tare”, notează revista de peste ocean.

Machine Gun Kelly, cadou neprețuit pentru Megan Fox. Ce a făcut, în fața a mii de oameni?

Artistul a scris melodia pe care a cântat-o în premieră pe data de 15 mai, în Las Vegas, în urmă cu doi ani și i-a dedicat-o lui Megan Fox. Actrița spune că în umbra versurilor interpretate de MGK se ascunde o semnificație profundă, pe care numai ei doi o știu. Totodată, evenimentul a avut loc cu doar o zi înainte de aniversarea vedetei, care s-a arătat emoționată de gestul logodnicului său.

„Am scris piesa asta cu doi ani în urmă, fix în această zi, i-am cântat-o (n.r- lui Megan Fox). E vorba despre tot parcursul. Totul e menit să se întâmple. E foarte tare pentru că e eclipsă de lună în seara asta. E lună plină. E ziua ei mâine”, a spus Machine Gun Kelly, despre piesa pe care a scris-o în cinstea lui Megan Fox.

„E o semnificație specială și secretă în spatele piesei, dar nu pot să plâng și să îmi stric linia de tuș”, a declarat apoi și artista, în timp ce se afla la brațul muzicianului.

MGK are o fetiță de 12 ani din relația cu Emma Cannon, în timp ce Megan Fox are trei băieți alături de Brian Austin Green. Cei doi ar plănui o nuntă extravagantă, gotică, după ce s-au logodit în luna ianuarie, la un an și jumătate de când și-au oficializat relația.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218