REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a născut un băieţel

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a născut un băieţel

Replica API 7 mai 2019 | 00:00 439

Meghan Markle

Meghan Markle, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry, a născut un băieţel, a anunţat Palatul Buckingham, precizând că mama şi bebeluşul sunt bine, relatează Press Association şi Reuters.

'Alteţa sa Regală, ducesa de Sussex, a adus pe lume un băieţel la ora 05:26. Bebeluşul cântăreşte 3,260 kg', a precizat palatul regal.

Prinţul Harry a anunţat presa luni de la Palatul Windsor că Meghan a născut un băieţel. 'Sunt foarte bucuros să anunţ că Meghan şi cu mine avem un bebeluş, un bebeluş foarte sănătos', a declarat Harry.

Mai devreme, Palatul Buckingham şi Sky News au anunţat că Meghan Markle a intrat în travaliu.

Reporterul Sky News, Rhiannon Mills, a declarat că Meghan a intrat în travaliu luni dimineaţă şi că prinţul Harry se află alături de ea.

'Travaliul a început pentru ducesa de Sussex la primele ore ale dimineţii de luni. Ducele de Sussex se află alături de Alteţa sa Regală', a declarat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat, precizând că 'un anunţ va fi făcut în curând'.

Bebeluşul, primul copil al cuplului, va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 34 de ani, şi Meghan Markle, 37 de ani, o fostă actriţă născută în Statele Unite, s-au căsătorit în luna mai a anului trecut în cadrul unei ceremonii fastuoase la Castelul Windsor.

Copilul lui Meghan şi a lui Harry va fi al optulea nepot al reginei în vârstă de 93 de ani şi va avea dreptul să aibă dublă cetăţenie - britanică şi americană.

Ducele şi ducesa de Sussex au anunţat anterior că doresc să păstreze private planurile venirii pe lume a primului loc copil.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite d-aia nu mai ploua la Ploiesti! Alt rahat cu sange albastru. Alt abonat la fondurile provenite de la contribuabilii englezi. Alt intretinut al statului britanic. Iar aceasta Meghan... cat o mai bagati in seama? Ce o recomanda? Cariera de actrita nu prea cred. Si e si urata cu spume. Zici ca-i fiica babei lui Emmanuel Macron. Sunt la fel de urate amandoua.
1
0
ne intereseaza culoarea copilului
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218