REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Meleşcanu: Cred în dialog, raţiune şi logică; nu cred în sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land

Meleşcanu: Cred în dialog, raţiune şi logică; nu cred în sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:14 461

Teodor Meleşcanu

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, îi transmite liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, că nu crede în ''sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land'', ci în ''dialog, în raţiune şi în logică, pentru binele naţiunii''.

"ALDE se află la o răscruce de drumuri; trebuie să alegem: - continuăm proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns în Parlament în 2016 şi cu care ne-am aliat pentru a face bine României, sau ne îndreptam către o fundătură, eventual dispărând de pe scena politică? Este o întrebare la care numai membrii ALDE pot răspunde, nu un singur om, chiar dacă azi el este preşedintele ALDE (sau doi, trei care îl izolează). Dragă Călin, eu cred în dialog, în raţiune şi în logică, pentru binele naţiunii. Nu cred în sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land", scrie Meleşcanu pe Facebook.

El îi transmite lui Tăriceanu că este deschis la dialog şi colaborare.

"Aceasta nu este o luptă între mine şi tine, este o alegere bună sau o alegere greşită. Nu eu sunt problema ta, dar pot fi parte din soluţie şi sunt oricând deschis la dialog, cooperare şi colaborare. Competiţia ne face mai performanţi, iar colaborarea mai buni. De-a lungul istoriei, au fost prea mulţi cei care şi-au făcut un ţel din a dezbina neamul nostru. Ştiu că tu nu faci parte dintre aceştia. Să distrugi este foarte uşor, să construieşti este foarte greu, cere multă inteligenţă, muncă şi patriotism", adaugă Meleşcanu în mesajul transmis liderului ALDE. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce draqu mai cauti ba fosila ambulanta?? Vrei sa crapi pe scarile senatului ? Stai draqu ba javra imputita , mananca.ti pensia aia de ordinar in tihna , si lasa tineretul sa faca politica ! Parerile tale la 2568 de ani , nu le mai digera nimeni , nici macar cei ca tine .
4
0
eu cred in somnul de veci
6
0
Eu cred in imbalsamare.
11
0
P'asta-l cauta moartea pe-acasa si el se-ascunde-n parlament!
12
1
hai sictir
7
1
... Ha ha ha Melescanu
8
0
Bai brontozaurilor mai lasati si pe alti sa manance o paine..
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369