REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Meleşcanu, după adoptarea moţiunii de cenzură: Instituţiile statului trebuie să funcţioneze. Asigur că Senatul va funcţiona echilibrat

Meleşcanu, după adoptarea moţiunii de cenzură: Instituţiile statului trebuie să funcţioneze. Asigur că Senatul va funcţiona echilibrat

Replica API 11 octombrie 2019 | 03:17 400

Teodor Meleşcanu

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat joi, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată în Parlament, că în perioada următoare principala preocupare este ca instituţiile să funcţioneze, subliniind că Senatul va funcţiona echilibrat.

"Moţiunea de cenzură a trecut cu 238. Arată că democraţia în România funcţionează şi un exemplu foarte bun este cel de astăzi, din punct de vedere constituţional. Principala armă a Opoziţiei este moţiunea de cenzură. Moţiunea de cenzură a trecut, trebuie să respectăm voturile care au fost date", a afirmat Meleşcanu.

Întrebat în legătură cu parlamentarii PSD care au votat moţiunea, Meleşcanu a spus: "Nu-i ştiu, votul este secret. Nu pot să fac eu aprecierile privind modul în care a votat unul sau altul".

"Important este să înţelegem că de astăzi trebuie cu adevărat ca la nivel politic să ne preocupăm de problemele oamenilor. Din punctul meu de vedere, principala preocupare în această perioadă, mai ales că vor începe şi consultări, este ca instituţiile statului să funcţioneze. Şi eu vă asigur că Senatul va funcţiona foarte echilibrat în toată această perioadă", a adăugat Meleşcanu.

El a mai spus că nu ştie dacă va avea un interimat lung la conducerea Senatului.

"Este foarte greu de spus dacă voi avea un interimat lung. Acum a fost o majoritate de conjunctură. Între cei care au iniţiat moţiunea acum se va vedea care sunt până la urmă soluţiile pe care le oferă", a subliniat Meleşcanu. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mele , ia-ti pampersii si caramba acasa . O saptamina trebuie aerisit si dezinfectat biroul , ca de atitea inturi trase se scorojesc peretii si pute. Imediat ordonanta de urgenta si taiate pensiile speciale , inclusiv cele uriase ale magistratilor .
6
0
Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
6
0
Du-te acasa ca esti batran si senil. Si tradator ! Asa ia urat un psdist!
5
1
Imi doresc ca nepotii tai sa mearga soldati in Afganistan si sa vina invalizi de acolo cu pensii la fel de mari ca ale unui electrician.
4
5
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218