REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Meleșcanu: Vizele pentru români în SUA vor fi ridicate în unu-doi ani

Meleșcanu: Vizele pentru români în SUA vor fi ridicate în unu-doi ani

Replica API 7 august 2017 | 00:39 367

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, susține că vizele pentru români în Statele Unite vor fi ridicate în unul doi ani, în acest sens existând un grup de lucru al MAE pentru punerea în aplicare a unei Declarații comune a SUA și UE privind programul de implementare a ridicării vizelor.

El a precizat că există mai multe grupe de lucru pe Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI cu SUA.

"Cea de-a treia temă importantă la care lucrăm e ridicarea vizelor pentru români pentru Statele Unite. Am avut două întâlniri de lucru cu experții americani. Am avut o întâlnire în trei în aprilie la Bruxelles — Comisia Europeană, România și Statele Unite — și lucrăm în continuare la punerea în aplicare a unei Declarații comune care a fost adoptată de SUA și UE privind programul de implementare a ridicării vizelor pentru cele cinci țări, printre care și România, care nu beneficiază de acest regim. Este un orizont de timp de unul doi ani", a spus Meleșcanu vineri seară, la Digi 24, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fi serios , dta ar fi indicat sa te retragi multumit la pensie, ti-ai aranjat-o de asa meniera incat nu ai ce face cu atata baneret. Ai demonstrat de ce esti in stare, lasa locul unuia ce vrea cu adevarat sa se implice in folosul celor multi Dispari impreuna cu penalul draknea si faita lui de hoti. Ati distrus tara, nu va este rusine, mai este ceva de furat, furati si plecati, nemernicilor
1
0
America are mafie ruseasca,italiana,chinezeasca,va avea una tiganeasca. Clanurile tiganesti or sa-i haleasca pe americani,or sa-i taie cu sabiile,drept urmare se va ajunge ca politicienii sa ia masuri pentru deportarea tuturor romanilor de acolo,inclusiv a celor care pana acum au muncit cinstit. Romanii buni vor fi amestecati cu gunoaiele binecunoscute si vor fi tratati la fel. Merita oare? Mai bine sa ramana vizele,sa fie acceptati doar cei cu pregatire cel putin medie si fara istoric penal.
0
0
De ani de zile se spune ca suntem tot mai aproape de eliminarea vizelor. Suntem vasalii americii.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614