REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Membrii GRUPĂRII de TRAFIC de MINORI de la Cernavodă, cunoscuți și pentru FURTURI MĂRUNTE

Membrii GRUPĂRII de TRAFIC de MINORI de la Cernavodă, cunoscuți și pentru FURTURI MĂRUNTE

Replica API 3 decembrie 2021 | 00:16 5709

Șase persoane au fost propuse spre arestare preventivă de DIICOT Constanța, cinci dintre ele alegându-se cu mandate pentru 30 de zile, iar o persoană fiind pusă sub control judiciar. Acestea sunt acuzate de trafic de minori și proxenetism, la Cernavodă, însă interesant este faptul că unii dintre indivizi sunt cunoscuți cu antecedente penale.

foto: Evz.ro

În urmă cu aproximativ o săptămână, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat, 13 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism, respectiv 14 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma acțiunilor, au fost reținute, pentru 24 de ore, 6 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, iar alte 12 persoane au fost reținute pentru trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cât despre dosarul de trafic de minori și proxenetism, Cercel George Gabriel, Oană Gigi, Sasu Mariana, Mutu Dan Andrei, Panait Dănuţ și Toma Constantin au fost propuși spre arestare, pe 25 noiembrie magistrații eliberând pe numele lor mandate pentru 30 de zile, mai puțin pentru Toma Constantin care a fost pus sub control judiciar.

Însă, așa cum este precizat și mai sus, unele dintre persoane nu se află la primul conflict cu legea penală.

Spre exemplu, în 2018, Mariana Sasu a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de furt de energie electrică și pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea. Menționăm că femeia mai fusese condamnată definitiv și la finele anului 2017, tot pentru aceleași infracțiuni.

Și Dănuț Panait este o mai veche cunoștință a oamenilor legii. În 2007 au avut loc percheziții domiciliare la domiciliul său, fiind atunci anchetat pentru furturi.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se poate sa omori sotia in accident si sa nu faci puscarie. Fieraru la parnaie
1
0
Feraru va conduce orasul si fisu puscarie.unu la primarie si unu pa gospidarie niste analfabeti nici nu stiu sa scrie. Asa va trebuie.
5
0
La Mangalia cand veniti sa-i luati pe cei din gruparea lui Raim?.Ca vad ca-si inpodobesc casele din cartier facute pe trafic de persoane.
2
0
dar pe FERARU PAUL un hodorog de 80 de ani angajat la primarie si care vinde droguri la liceu cand il saltati !
11
0
Ati adunat doar mici gainari.kilerii si gangsteri cei mari care sponsorizeaza sistemul sunt tot la butoane
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920