REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Memorandum de cooperare privind dezvoltarea "Axei de Dezvoltare Brașov-București-Constanța"!

Memorandum de cooperare privind dezvoltarea "Axei de Dezvoltare Brașov-București-Constanța"!

Replica API 27 septembrie 2018 | 23:21 365

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a semnat miercuri, 26 septembrie a.c., la Brașov, actul constitutiv și statutul Asociaţiei „Axa de Dezvoltare Braşov-Bucureşti-Constanţa”, împreună cu primarul general al municipiului București, Gabriela Firea și cu primarul oraşului Brașov, George Scripcaru.

„Axa de Dezvoltare Braşov-Bucureşti-Constanţa” are ca scop dezvoltarea durabilă a unităților administrativ-teritoriale care alcătuiesc asociația și a întregii zone limitrofe acestora, prin realizarea în comun a unor proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional și prin furnizarea în comun a unor servicii publice.

Asociația urmărește și creșterea capacității de asigurare a unui randament ridicat al investițiilor în aceste zone, precum și de a stabili o ierarhie a proiectelor de infrastructură de interconectare regională.

Înființarea Asociației este rezultatul raportului Băncii Mondiale – Orașe competitive - și este o structură instituțională menită să asigure implementarea Strategiei de Dezvoltare Teritorială a României.

Memorandumul privind înființarea Asociației a fost semnat la București, pe 7 iunie, de către cei trei primari.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu Firea n-ai sanse ca aia fura dar cu cap iar brasovenii sunt cu totul alt fel de oameni,in sensul bun.dar na te inteleg ca iti faci si tu reclama.Gunoaiele din etnia voastra-ca oameni aveti foarte putini printre voi-provoaca reactie de repulsie spontana.Numai sa intrebe ''cu ce se mananca machedonii''
0
0
Foarte curand vor fi Brasovenii procopsiti cu dale de Constanta pe carosabilul strazilor lor !Au noroc insa cu un DNA mult mai serios ....
4
0
Moare incet si sigur!
5
0
Decii , ce repede le intelegi pe acestea cu Axa ...altele te ascunzi cu diverse tertipuri ! De ce ?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218