Meniu de sărbătoare la Spitalul Judeţean Constanţa
Meniu de sărbătoare la Spitalul Judeţean Constanţa
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin Pinterest21 mai:
21 mai:
În fiecare an, la 21 mai, creştinii ortodocşi serbează ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Peste 1,1 milioane de femei şi aproximativ 640.00 de bărbaţi îşi sărbătoresc onomastica marţi. Şi, pentru că a fost sărbătoare, pacienţii Spitalului Judeţean Constanţa au beneficiat de un meniu special la iniţiativa reprezentantului societăţii "Arimex Comexim 2000" SRL, Radu Preda, care asigură hrana zilnică a bolnavilor. Astfel, pacienţii au servit la mic dejun ceai, margarină şi ou fiert, la prânz: ciorbă ţărănească şi pilaf de legume cu pulpe de pui la tavă, iar pentru cei cu regim special s-a pregătit supă de legume cu fidea şi pilaf cu rasol de pui. Seara, pacienţii unităţii sanitare au servit mâncare de cartofi, iar cei cu regim, macaroane cu brânză de vaci, iar la desert, mere şi cozonac. Diabeticii au fost răsfăţaţi, la rândul lor, cu pilaf şi rasol ras cu dovlecei, pulpe dezosate, la prânz, iar seara, ficăţei la cuptor.
Mirela Sorina PASCAL
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News