REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Meniu special de Florii pentru pacienți de la SC Arimex Comexim 2000 SRL

Meniu special de Florii pentru pacienți de la SC Arimex Comexim 2000 SRL

Replica API 21 aprilie 2019 | 11:24 326

Cu prilejul sărbătoririi Floriilor, reprezentanții SC Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit un meniu special pacienților din spitalele constănțene.

Astfel, la micul dejun, pacienții vor primi ceai cu lămâie Lipton, unt sau margarină, icre de crap cu ceapă, măsline, roșii cherry, brânză topită cu smântănă, cremă de brânză, brânză proaspătă de vaci, caș proaspăt de vacă, ou fiert, miere polifloră, gem de căpșuni; la supliment – biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, budincă de ciocolată, budincă de vanilie; la prânz – borș lipovenesc de crap, borș de crap românesc, supă de pește, supă de pasăre cu găluște, trunchi de pește la tavă cu cartofi natur și lămâie, plachie de pește cu mămăliguță, tochitură dobrogeană cu mămăliguță. Ca salată, pacienții vor primi salată de castraveți murați, iar ca desert: mere, mere coapte cu miere și stafide, banane sau ciocolată.

La cină, pacienții internați în spitale vor primi la masă ceai cu lămâie, cartofi gratinați cu brânză camembert, file de pește pane, mămăliguță cu brânză de vaci și stafide, brânză proaspătă de vaci și pilaf cu legume, iar la desert biscuiți și iaurt natural.

„De săptămâna viitoare, încep sfintele și mântuitoarele Patimi, în care Fiul lui Dumnezeu și-a vărsat preasfântul sânge pentru mântuirea sufletelor noastre. Deci, măcar în aceste sfinte zile să facem ceea ce nu am făcut în toată vremea Sfântului Post, fie din nepăsare, fie din înșelăciunea vrăjmașului, fie din altă pricină. Domnul Hristos, vine blând și mântuind... să purtăm în mâini ramurile înverzite, care sunt semnul Învierii, semnul biruinței și cu acestea dar și cu fapte bune, cu bucurie să-L primim și în Ierusalimul sufletelor noastre. Tuturor pacienților le dorim însănătoșire grabnică, multă sănătate, pace sufletească și spor în toate cele bune. Rugăm Împăratul ceresc, Mângăitorul, Duhul Adevărului și Sfințitorul vieții noastre să umple sufletele acestora cu Duhul Sfânt, să le întărească credința și să îi tămăduiască, să le dea putere să spere, să ierte, să iubească și să întâmpie toate greutățile zilelor ce vor urma. Și pentur că astăzi este sărbătoarea Floriilor, tuturor celor ce poartă numele de flori, cu drag le urăm Binecuvântați mulți ani!”, a transmis Virgil Drăghici, adminitratorul SC Arimex Comexim 2000 SRL.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367