REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 1 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6503
26.5° Constanța Duminică, 1 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6503

Meniu special oferit pacienților din spitalele constănțene, de Rusalii

Meniu special oferit pacienților din spitalele constănțene, de Rusalii

A.F. 5 iunie 2023 | 00:00 813

Pacienții din spitalele constănțene au primit meniuri bogate cu ocazia sărbătorii de Rusalii, celebrată pe 4 iunie a.c..

Meniu special oferit pacientilor din spitalele constantene, de Rusalii

La micul dejun, pacienţii au primit ceai de fructe de pădure cu lămâie, unt, șuncă de Praga, crenwurști din piept de pui, emmentaler, brânză de vaci, urdă, brânză topită cu cașcaval și gem căpșuni.

La suplimentul de la ora 10, bolnavii au primit, biscuiți, lapte dulce și iaurt natural.

La prânz, pacienţii au primit pe mese, ciorbă țărănească de legume cu oase garf, ciorbă de lobodă cu leuștean, cartofi și orez cu oase porc, ciorbă de pasăre cu tăiței de casă, supă de legume strecurată, supă de legume cu tăiței de casă, supă țărănească de legume, supă de spanac cu fulgi ou, varză călită la cuptor cu cârnați de porc, mâncare de cartofi cu friptură de pui, friptură de pui, șnițel pane din piept de pui cu piure de cartofi, pulpe de pui rumenite-n cuptor cu piure de cartofi, pulpe pui rasol cu piure de cartofi, brânză proaspătă de vaci și piure de cartofi, asortate cu salată de varză albă cu morcov și lămâie sau salată de sfeclă roșie.

Ca desert, la prânz au primit prăjitură cu fructe, cozonac cu nucă și rahat, eugenia, biscuiți cu cremă de vanilie.

La suplimentul de la ora 16, pacienții au primit mere coapte, mere, piersici, banană, portocală. 

La cină, bolnavii vor servi ceai de fructe de pădure cu lămâie, aripi de pui barbeque și garnitură de orez cu legume, mămăliguță cu brânză proaspătă de vaci și smântână, brânză proaspătă de vaci și pilaf cu legume, friptură de pui la tavă, platou rece - pate de ficat de pasăre, brânză proaspătă de vaci, ou fiert, roșie natur iar ca desert vor primi biscuiți  cu ciocolată și biscuiți simpli.

„Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate cele bune.“ au transmis reprezentanții SC Arimex Comexim 2000.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
14113451724
5/49
1610388237
joker
11339203516