REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mergeţi la plajă? Aveţi grijă! Doi constănţeni au rămas fără bunuri la Modern

Mergeţi la plajă? Aveţi grijă! Doi constănţeni au rămas fără bunuri la Modern

Replica API 4 iulie 2016 | 00:00 215

Au picat în „plasa” hoţilor

Au picat în „plasa” hoţilor

Fiţi cu ochii în patru la bagajul de pe plajă! Hoţii vă lasă fără el, chiar sub ochii dumneavoastră! Sâmbătă, o familie din Constanţa a mers pe plaja Modern. În mai puţin de jumătate de oră, a rămas fără geanta în care se aflau actele de identitate, telefoanele de ultimă generaţie, cardurile, chele de la casă, banii şi îmbrăcămintea.

Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, în cursul orelor 18.00, cu privire la acest eveniment, însă constănţenii nu şi-au recuperat bunurile. Au luat la puricat, în zadar, pubelele de pe plajă, în speranţa că hoţii au aruncat geanta la gunoi. Au plecat de pe plajă doar în costum de baie. „Cearşaful era supravegheat. Eu eram la doi metri distanţă de el, iar soţul era în apă cu copilul.

Într-o fracţiune de secundă s-a întâmplat totul“, a declarat păgubita. Potrivit martorilor, hoţii fac parte dintr-un grup infracţional, format din patru, cinci indivizi. „Au venit, s-au aşezat pe cearşaf, aveau prosoape cu ei şi câte o geantă în mâna, fiecare. S-au ridicat imediat. Probabil atunci au luat geanta. Nu ne-am dat seama că ar fi în neregulă, am crezut că este cearşaful lor“, a declarat un martor.

Poliția Românăa nunța că, începând cu 1 iulie a.c., 140 de polițiști detașați din teritoriu vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent, în zona stațiunilor de la Marea Neagră, pentru ca turiștii să-și petreacă vacanța în liniște și siguranță. De asemenea, în perioada iulie-august a.c., sub sloganul “Siguranța ta, prioritatea noastră!”, turiștii din Mamaia vor putea semnala faptele antisociale și vor primi recomandări preventive, direct pe plaja din zona Cazino, la punctul de informare al Poliției.

Pe plaja Modern, cel puțin sâmbătă, 2 iulie a.c., nu a fost picior de polițist.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218