REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mergi seara în zona gării din Constanța, cu telefonul în mână? Ai toate șansele să rămâi fără el

Mergi seara în zona gării din Constanța, cu telefonul în mână? Ai toate șansele să rămâi fără el

Replica API 4 iulie 2018 | 01:34 415

Bunul a fost vândut

Bunul a fost vândut

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. Acesta, la data de 31 martie a.c., în jurul orei 21.45, persoana în cauză ar fi smuls din mâna unui minor, în vârstă de 17 ani, un telefon mobil (Huawei P8 Lite), în timp ce acesta se afla pe strada Theodor Burada, la intersecție cu bulevardul Ferdinand. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat și persoana care l-ar fi instigat pe tânăr la comiterea faptei, ajutându-l totodată la valorificarea bunul sustras, fiind vorba despre un tânăr, de 23 de ani, din Constanța, cercetat pentru complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată. La data de 2 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale i-au reținut pe cei doi, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 3 iulie a.c., au fost prezentați Parchetului de pe lângă judecătoria Constanța în vederea luării măsurii preventive a controlului judiciar.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La gara te ataca tiganii in gang, iti iau banii si telefonul, dupa care vine politia si te goneste acasa. Gaborii iau spagi de la tigani
5
0
nu uita ca hardughia de gara penibila si goala in care stau vagabonzii si canta porumbeii a fost opera guvernului boc basescu cred ca ar trebui demolata, privita de la peron zici ca-i zid de puscarie, mai bine lasau gara cum era pe vremuri
2
5
Constanta devine pe zi ce trece un oras nesigur.Ce fac autoritatile in acest timp?
8
0
Selectie naturala se numeste,ce in abisurile oceanelor,padurile virgine e politie sa apere fiintele slabe?
3
6
Gara si zona din jur cu specimenele ei, se potriveste de minune pentru a fi sediu psd
8
1
Pfff in fata gari , colcaie de tiganime si de ciudati , care te scaneaza din ochi !!! Putin mai departe , te asteapta taximetristi sa te jupoaie . Statia de autobuz , pute a pisat si plin de ciudati . Iar gara insasi ? Esti luat din prima , de cum cobori din tren.....gara este oglinda orasului .
16
1
sa mergi cu telefonu-n mana???te-a fatat mata cu telefon???
5
16
Gara asta e plina de hoti cum e varianta de curve. Si asta de zeci de ani, nu de azi, de ieri. Si nimeni "nu vede". Acum au prins pe UN individ care a furat UN telefon. Mie mi-ar fi si rusine sa dau asta catre media.
16
1
Cum ajungi in gara se vede cum este condus orasul . Oameni neputinciosi . ti ai dreaq de hoti si koorve
20
0
doar seara, sa vedeti ce e toata ziua inclusiv in zona autogarii imprejmuite unde miroase a pisalau cand ajungi prima data cu trenul la constanta zica ca vii in somalia
36
0
la cati tigani sunt in constanta si aurolaci si alte scursuri ale societatii...nu ma mai mira absolut nimic!!! in gara se vede uratenia constantei: vanzatori de tigari aka droguri aka flori, cersetori, tigani, betivi, un parc mutilat dominat de familii intregi de ciori. inca de la gara, constanta te intampina intr un mod mai mult decat trist!
40
1
Se vand droguri la greu in zona gari si autogari . Pentru ca se vand droguri sunt foarte multi drogati care pentru ca sa isi asigure doza zilnica sunt dispusi sa talhareasca . Politisti dorm in bocanci . Chiar nu mai puteti sa controlati situatia domnilor politisti ? Constanta a ajuns raiul traficantilor , in tot judetul si in tot municipiu constanta se vand droguri la greu .
39
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218