REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mesaj al președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu, către Klaus Iohannis: „Și constănțenii au nevoie de servicii medicale!”

Mesaj al președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu, către Klaus Iohannis: „Și constănțenii au nevoie de servicii medicale!”

Replica API 23 mai 2019 | 01:00 435

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a transmis, miercuri, 22 mai a.c., cu prilejul inaugurării Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Constanța, un mesaj președintelui României, Klaus Iohannis. Mesajul vizează „promisul” Spital Regional Constanța, referitor la care ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat într-o conferință de presă că proiectul este blocat la președinție, în așteptarea unei hârtii.

„Memorandumul cu Spitalul Regional Constanța a fost depus la Administrația Prezidențială și nu s-a primit niciun răspuns. Aș vrea să îl rog pe domnul președinte Klaus Iohannis să nu priveze locuitorii din Dobrogea de dreptul la sănătate. Să nu priveze turiștii – cei peste două milioane de turiști care vin pe litoral în fiecare an – de dreptul la sănătate. Și constănțenii au nevoie de servicii medicale, și constănțenii au nevoie de Spital Regional. L-aș ruga frumos să analizeze cu celeritate memorandumul și să aprobe ca Spitalul Regional Constanța să fie făcut și să fie făcut la Constanța!”, a afirmat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

Reamintim că marți, 21 mai a.c., ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, într-o conferință de presă alături de premierul Viorica Dăncilă, la Frasin (Suceava), faptul că realizarea Spitalului Regional din Constanța nu poate să înceapă pentru că o hârtie este blocată la Cotroceni.

„Este un memorandum pentru un spital regional, din 8 aprilie este trimis de doamna prim-ministru la Administratia Prezidentială, un memorandum pe care noi în Guvern l-am aprobat, pentru a construi spitalul regional de la Constanța. Si astăzi,după o lună, un simplu memorandum, primul pas, nu a primit niciun raspuns. Un spital regional stă într-o singura hartie, de o lună de zile. Păi dacă vorbim de blocaj, cine blochează?”, a spus Teodorovici.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de la WC-ul directorului aeroportului care a costat 250 milioane lei. Hai zi , cat ???
1
0
Bai baiete esti prost de bubui! Mai scoate ochii din latrina 3 si mai folosete-ti si tu singurul neuron pe care-l mai ai! Pe urma pupa-i in cur pe Dracnea si restul de psd-isti!
1
0
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
2
0
Pentru ce Spital Regional? Degeaba s-au dotat spitalele din Constanta cu aparatura de ultima generatie,deoarece nu avem specialisti. Doctorii angajati atat la stat cat si la privat,in judetul Constanta,lasa de dorit. Cel mai bun spital Regional este trenul de Bucuresti. Va spun din experienta!
2
0
Pai daca nu s-a bagat profesionistul de Palas nu se face nimic. I-ati cerut voie sa promoveze ideea? Cu catarg de 280.000 euro pe acoperis ca e lucrarea lui finu mai mare si spaga consistenta.
3
1
E campanie. Vrajeli de campanie electorala
6
1
Daca nici construirea unui spital regional la Constanta nu este un obiectiv suficient de important pentru care merita sa se faca lobby, atunci de ce mai avem nevoie de oameni alesi in functii pentru a ne reprezenta? Este inadmisibil ca dreptul la viata sa depinda de o semnatura. Sa va fie rusine, domnule Klaus Iohannis pentru ca nu binevoiti sa acordati 5 minute din timpul dumneavoastra unui obiectiv de interes national, lasand un gust amar celor care v-au ales la conducerea acestei tari! Il felicit pe domnul Tutuianu pentru perseverenta si determinarea cu care lupta.
2
4
Minciuni si numai minciuni
6
2
O hoarda de ciorditori in primarie si consiliu judetean!!! isi fac jocurile intre ei si prostimea sufera!!! Marii consilieri, de cacat chiar, Baiazid, cu firma ETEKS, ati vazut cum se bate pe casa ciorbele si tocanita??? Nu, pentru ca nu se bate pe casa!!! Bebe Moceanu, cin-cin, o zdreanta, un infumurat, un increzut, un om plin de datorii si tepar!!! Si multi altii.... lista continua!!!
6
1
Handicapatule, spune-i asta tatucului tau Dracnea ca doar bani sunt la guvern nu la Iohannis in buzunar!
4
2
Bai hiena, tu esti ala de la Casa de Asigurari care ceri spaga pe fata ! Vrei procent si pt Spit Regional, nemernicule!
5
1
tutuianule lua-ti-as mesaju-n pula de analfabet ordinar !!! Sa-mi lingi cacatul impreuna cu tot lingaii tai !!! Muistilor !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
5
2
Lasati ma PSDeilor spitalele noi si indreptativa atentia spre astea care sunt deja in functiune fiindca mullte dintre ele au nevoie de Reparatii Capitale si personal calificat.Ati vizitat domnule Tutuianu S.J.Constanta inpreuna cu ministrul Sanatati si ati gasit dezastru acolo,chiar s-au rezolvat toate problemele la S.J.Cta.?.
8
1
Normal ca Neamtu e de vina. Blocheaza legi, mai nou blocheaza si Spitalul Regional Constanta. Rusine Ficusului de la Cotroceni!
5
5
Bravos, pina acum nu v-ati gindit ca este blocat proiectul? Vin alegerile si v-ati amintit.
5
3
E plina caruta de prosti creduli..Pt astie Johanis e de vina si ca se invarte pamantul..si ei cred
8
3
Asta stie doar sa blocheze proiecte. De asta nu avem Spital sau macar demarat proiectul. Faceti mai des public lucrul asta sa se stie cine blocheze
5
4
Nu va lasati! Constantenii au nevoie de spital regional!
5
4
Nu toata lumea are bani sa se trateze in strainatate. Dobrogenii au nevoie de spital regional!
6
4
Horia Tutuianu singurul care se zbate sa avem spital Regional la Constanta
9
7
Constantenii au nevoie de spital regional! Horia nu te lasa!
8
3
Iohannis , nunmai bloca acest spital. Avem nevoie de el!!
5
4
Hahahahahahaha Ce treaba are presedintele cu construirea spitalului regional? Si din cauza asta consiliul Judetean nu poate face curatenie , ordine in actualul Spital Judetean..... Incompetentilor , patrihotilor...
9
3
Vino la mine, am eu intrare si asa imi dai bani girla
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920