REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mesaj DUR al șefului CJPC Constanța: `M-a bătut Decebal Făgădău`

Mesaj DUR al șefului CJPC Constanța: `M-a bătut Decebal Făgădău`

Replica API 4 iunie 2018 | 00:25 489

Horia Constantinescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur cu referire la ultimul proces pierdut în fața Primăriei Municipiului Constanța. Este vorba de o contestație făcută de municipalitate cu privire la o sancțiune aplicată de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului pentru obstrucționarea controlului atunci când instituția de control a efectuat verificări la locurile de joacă pentru copii. Procesul pierdut vine ca o lovitură grea aplicată CJPC Constanța, dar mai ales comisarului șef adjunct. Acesta a spus că lupta nu a pierdut-o doar el, ci toți copiii din Constanța, cât și familiile lor.

"Acum înțeleg de ce mă doare spinarea deja de două zile! M-a bătut Degebal Făgădău! Pe mine și încă câțiva, copiii constănțeni, bunicii și părinții micuților!

Da, în calitatea mea de lucrător al OPC (varianta populară a CJPC Constanța) am hotărât amendarea Primarului Decebal Făgădău pentru obstrucționarea acțiunii de control cu privire la locurile de joacă, când acesta, prin adrese pline de talc și analfabetism juridic se întrebă de ce noi, muritori de rând, batem la ușă castelului domniei sale, pentru a cere dreptate și locuri de joacă nepericuloase pentru niște “oarecare”, copiii Constanței!

Mă supun bătăii date de instanță, fără a știi încă de ce (aștept motivarea)!

A trecut aproape un an! 6 copii accidentați, un acord cu Primăria (asumat în cele din urmă de reprezentanții acesteia), locuri dezafectate doar pe hârtie, pericole, niciun loc de joacă nou, o luptă surdă între instituții", a scris Horia Constantinescu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo Horia Constantinescu, cei care fac comentarii rautacioase probabil au avut de-aface cu tine, mergi mai departe si belestei pe cei care incalca legea
6
0
Hai Horica la primarie! Avem nevoie de tine sa curatam orasul asta , sa readucem Constanta ce a fost candva!
7
1
Le este frica de tine!
7
5
Rugam patronii amendati sau inchisi de OPC sa nu mai dea mesaje. Nu suntem prosti. Stim cine da astfel de mesaje. Toti hotii ajunsi patroni il musca de .... . E f bine ca face cunoscute toate actiunile OPC prin intermediul presei, ceilalti de la celelalte institutii de control tac pt ca nu amendeaza, nu au activitate caci probabil iau doar spagile voastre si va lasa sa incalcati legea. Asa primar ne trebuie, nu un mameluc corupt, tacut ca sa nu afle nimeni manarelile lui, un prost facut gramada. De 28 ani asteptam asa oameni. Voi de ce nu puteti sa fiti ca el ?
14
6
Omul cu binele dupa voi , iar voi cu huooo dupa el ! Cu limbajul si jignirile aduse aratati calitatea si educatia pe care nu o aveti ! Va meritati soarta si vremurile in care traiti !
13
4
Constanta oras de curve masculine
9
3
Locurile de joaca din km 4-5 au fost infiintate cand s-a construit Dorally la schimb cu parcul dat de Mazare unor investitori care au promis intretinerea lor impreuna cu primaria acum pa nici locuri de joaca nici mazare nici primarie locurile au devenit wc-ul cainilor adusi de toti sa-si faca nevoile iar cand le atragi atentia spun cu nonsalanta ca e domeniu public
11
1
Te-a futut, nu batut, pitic ochelarist
7
14
Felicitari si tineti-o tot asa copiii nostri merita mai mult decat politica, indiferenta si viitor nesigur !
15
6
Tu nu esti comisar OPC, tu vrei sa faci pe comisarul Moldovan, mai Sergiu Nicolaescu. Du te acasa si culca te, ca toate vedetele astea ca tine, au fasait si au luat o n bot. La fel si celebrii procurori care nu se mai satura de publicitate. Idiotilor, autoritatea statului, indiferent cum se exercita, se face cu discretie! Cocalarii dreaku!
16
13
Bine ti a facut!
12
20
Doua nuliatati !Unul nu face nimic si celalalt face circ .
14
16
horica , revin , ti-am mai zis , bate ceasul horica si ne bate pe toti horica , nu uita horica ca noi nu te vom uita , tic tac bate ceasul si in 20-20 nu vei pupa nimica , in orice caz horica scumpule promit sa ne revdem
15
11
pielea pulii asta. "Fara a stii"? Stii ceva? Nu mai scrie, ca arati cat esti de mic. Ca orice dobitoc aterizat in functii publice.
12
5
I se rupe lui Horia de copii cum i se rupe lui Decebal de Constanteni, este doar o batalie pt cine ajunge la parandaraturi in ciclul urmator!
18
6
Omul asta cu fata de nebun obliga angajatii sa vina cu amenzi.
18
10
asta pare a-fi ruda cu maimuta jidaneasca de a furat eurovision pe a.c
11
7
Mai pierde si Cipanizatorul.
9
5
Parere sincera? UN JEGOS acest murdar interlop. Vrei primarie? Fa-ti una la OPC
18
11
Te sustinem,te iubim,te vom vota!!!!
19
13
Hai ne lasi cu jelitul?
10
11
o sa va sugeti pulile amandoi, futu va n gura de talhari infractori
10
9
spectacol ieftin,pai mai constantinescu..de ce oare ai inchis tu shaormeriile abia dupa ce a murit un biet copil,oare inainte de asta nu stiai ca se taie patrunjel in curte?..si daca ti pasa asa mult de copiii constantei te intiintez ca in urma actiunilor tale destui copii au ramas fara paine ptr ca agentii amendati de tine nu mai au bani de salarii..sau asa afirma..si ar trebui sa stii ,,foamea doare mai rau ca orice buba,,..as fi de acord cu tine daca nu s ar vede de la distanta intentia ta de a ajunge in fruntea palatului de la care tocmai ai luat bataie...rusine ...sa pui copiii in fata
15
17
Pai cate procese ai castigat ma?? Toate actiunile tale sunt spectacol ieftin cu iz murdar de joc electoral. Nu ai baza legala pt nici una din constatarile tale. Nu iti faci treaba pt care esti platit.
19
18
Fa ce ai in fisa postului si nu vei mai pierde in instanta. Lasa politica altora!
19
12
OPC amendeaza agentii economici de practicile impotriva consumatorilor, potrivit legii de functionare, nu institutii publice. Copiii nu sunt consumatori de servicii e la primarie. Doh
19
11
nu fi nesimtit!
13
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614