REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mesaj halucinant la adresa Ecaterinei Andronescu: 'HAI SICTIR COTOROANŢO'

Mesaj halucinant la adresa Ecaterinei Andronescu: 'HAI SICTIR COTOROANŢO'

Replica API 17 august 2018 | 02:16 400

Atac fără precedent la adresa Ecaterinei Andronescu. După ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD și schimbarea Guvernului Dăncilă, Ecaterina Andronescu este numită cotoroanță.

"CEA MAI ABJECTA FIINȚA DIN PSD! Vrajitoarea asta,care a câștigat mandate de parlamentar cu marca “garantat Vanghelie”,nesimțita asta care a distrus învățământul din România ori de câte ori a putut,”penala” asta inculpata de doua ori de DNA pt luate de mita si apoi lăsată in pace cu condiția sa fie trompeta Securității ,jegoasa asta care si-a luat mandatul in 2016 tarandu-se ca o răma la picioarele lui Dragnea ,are astăzi tupeul sa ceara demisia conducerii PSD!HAI SICTIR COTOROANTO!”(sic!), a scris pe Facebook, fără perdea, Lucian Duță, fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate la adresa Ecaterinei Andronescu, conform EVZ, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de-a dreptul sa urmaresti reactiile postacilor cu carte de munca. Daca Andronescu, ministrul care a bulversat total invatamantul romanesc, fapt ce i-a atras cunoscuta porecla, si care n-are dreptul moral sa vorbeasca de competenta, ar fi spus ceva la adresa lui Ciolannis-sase-case, sa vezi ce ara la gura lor. Daca se rascoala in partid, e bine, apar aparatorii de ocazie. Amuzant!
0
0
PSD are resurse si sa le promoveze! A ajuns un neica nimeni ca dracnea, docila viorica, codrin stefanescu, incultul pop sau nicolicea cu ciordache sa comande un asa partid ca PSD! Afara cu ciordacii si penalii lu dracnea. Sa vina oamenii capabili din PSD nu toate adunaturile penale.
1
1
Ala care striga M..IE.,inteleg ca solicita.Dati-i baieti! Nu-l lasati sa astepte.
2
1
Sictir Dragnea si oamenilor lui. PSD sa-si aleaga o nou conducere
2
1
Intarata-i drace!Abia atunci cand ciuma rosie va fi eradicata di Ro,tara asta va face primii pasi inspre civilizatie si normalitate!
2
1
pacat iesi din politica pa usa din spate esti ahtiata dupa o functie ai devenit o nesuferita si a dracului dute la ponta.
2
1
Scroafa asta de profa, acum 6 luni, lua apararea fiecarui pesedist, fara exceptie. Acum ca a fost scoasa pe linie moarta in partid, nu mai vrea s-o suga gratis si protesteaza.
1
1
Luci ,cam ai dreptate in ce scrii.Sper ca nu esti in psd ! Daca esti ,vezi ca daca te bagi in taratze te mananca porcii.Muie la toate pesedeurile
3
1
Pai este normal ca Duta n o iubeste pe Andronescu el iliiubeste bpe Dragnea care prin politica lui ar putea sa l scape de responsabilitatea tunurilor date la CAS
4
1
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
4
4
Muie psd!!!!!!
7
4
Bravo Duta!
8
14
asta e nivelul de inteligenta in psd, doamna a fost si e o doamna, trebuia sa plece de mult de langa ei, nu cred ca avea nevoie de fc un idioti, ce-au ajuns ei sa dea functii..... cine sunt slugile astea alese sa munceasca pt cetateni, nu sa fie sei. RUSINE............HUOOOOOO
13
3
MUIE multa ! Se vede de departe ca esti dezaxat mintal , PSD istule !
10
7
Acest Duta dezaxat psihic ,gunoi ordinar Cum poate sa se exprime asa ? Cata cultura are oare mizerabilul .?
18
5
Nu l cunosc pe Duta, dar cam are dreptate in tot ce spune despre Abramburica!
16
22
Bai mizerie umana de L Dutza! Nu stiu sa existe o pestera suficient de adanca in Romania sa te poti ascunde. incearca dracului pe fundul Oceanului Pacific. Esti ultimul om care sa poata comenta la adresa doamnei Profesor. KaKatule.
24
12
cotoroanta ii ,ia locu lui baba vanga.
8
13
bine inca nu e tarziu ca gruppenfuhrerul din Gratia de Teleorman sa-i dea''o lectie''chiar si fizica.La cate personaje scarboase sunt in partidul slugilor lui dragnea bine nu va fi pt.d-na andronescu.oricum a inceput sfarsitul acestei grupari de smecherasi infractori.Oare exista partid cu nesimtiti si delicventi mai multi in Romania?
23
4
Nu era sclavul PDL-ului si presul lui boc poc ? Acum e la PSD ?
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218