REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mesaje sfâşietoare pe Facebook pentru tânăra decedată în teribilul accident de la Ciocârlia

Mesaje sfâşietoare pe Facebook pentru tânăra decedată în teribilul accident de la Ciocârlia

Replica API 4 ianuarie 2015 | 09:23 317

Doina Văleanu împlinise 29 de ani în octombrie 2014, era născută în Adamclisi şi activa ca lucrător comercial. Avea o fetiţă de 6 ani şi trecuse printr-un divorţ. Din păcate, dimineaţa de 3 ianuarie a fost şi ultima pentru ea. Aceasta plecase din Adamclisi, către Constanţa, şi, în dreptul localităţii Ciocârlia, pe DN3, a pierdut controlul direcţiei de mers din pricina poleiului şi a intrat în coliziune cu un copac. Doina a decedat pe loc. Rudele sosite la faţa locului au rămas înmărmurite, nevenindu-le să creadă că este adevărat.

Mesaje sfâşietoare pe Facebook

"Prea devreme..., aveai un îngeraş de crescut. Să o veghezi de acolo de sus. Tu o să fii îngerul ei. Condoleanţe".

"Dumnezeu să te odihnească în pace! Colegii şi profesorii de la postliceală doresc să îi fie alături pentru ultima dată. Rugăm rudele sau prietenii apropiaţi să ne comunice unde se va afla după terminarea formalităţilor".

"Nu pot să cred!!!!! Acum trei zile sărbătoream un nou început, plini de entuziasm şi bucurie!!! Acum tu, dragă Văleanu Doina, ai plecat la stele prea repede şi atât de tragic!! Dumnezeu să te odihnească în pace!"

"Acum cinci luni, când mi-am pierdut copilul, a fost omul care a stat lângă mine şi m-a încurajat. Şi mereu îmi spunea că am un îngeraş în cer. De azi am doi, din păcate. Mă frâng şi simt mâna morţii iar. Să te odihnească în pace Dumnezeu. Încă sper să mă trezesc să nu fie adevărat".

"Dumnezeu să te odihnească, iubita mea verişoară. El tot timpul ia lângă el îngerii, aşa te-a luat şi pe ţine, însă te-a luat prea devreme. Te-a lăsat doar 29 de ani să te bucuri de viaţă şi să fii împlinită, pentru că acum 6 ani ai fost cu adevărat împlinită, s-a născut fetiţa ta. Dar acum a rămas fără mamă, te-ai dus mult prea devreme, ai lăsat în urmă ta plânsete şi suspine şi o familie care nu te va uita niciodată! Te vom iubi mereu, Doina, şi nu te vom uită NOCIODATĂ!!! Vei rămâne pe veci în gândurile noastre!"

Chiar înainte de aceste mesaje tulburătoare, Doina Văleanu posta clipuri de la petrecerea de revelion, fiind fericită că a putut dansa şi nu a mai durut-o spatele!

Accidentul rutier din dimineaţa de 3 ianuarie

În data de 03.01.2015, în jurul orelor 9.35, Doina Văleanu, de 29 ani, a condus un autoturism pe DN3, dinspre localitatea Adamclisi către Murfatlar şi, ajungând la kiometrul 231+515m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (polei pe partea carosabilă), pierde controlul direcţiei de mers către stânga şi loveşte un copac cu partea dreapta lateral.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto.

foto: pompierii.info

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218