REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mesajul dur al Cristinei Șișcanu după ce a fost criticată pentru că a ieșit așa la cumpărături: „Un cretin a tușit pe noi“

Mesajul dur al Cristinei Șișcanu după ce a fost criticată pentru că a ieșit așa la cumpărături: „Un cretin a tușit pe noi“

Replica API 31 martie 2020 | 00:00 1337

„Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o data la șapte zile din casa și echipați așa), am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea? Și faptul că am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft... care e problema? Fiecare dintre noi trebuie să își dezinfecteze produsele când ajunge acasă“, a scris Cristina pe Instagram, însă nu s-a oprit aici.

„Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă ? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unica folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe lună! De ce să mă supun riscului pentru că un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu) ??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea? Oameni buni, ce aveți ? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale? Un astfel de combinezon costă 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și să strănute lângă noi“.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Who the fuck is Cristina Siscanu?
2
0
Noi cand dreak mai tusim fara sa zica lumea ca suntem transmitatori?
0
2
inca o proasta care moare daca nu e bagata in seama .bine ca faceti toate proastele celebre
4
0
Iar se baga in seama parasuta asta moldoveanca, dezbinatoarea de familii ?? Nu ne intereseaza postarile tale, curvustino!
6
0
Orice masura de protectie este binevenita.
3
2
oricum ar fi se umezise toata,se umezise bine de tot
2
0
Cine este tipa asta, care are "fani"?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367