11.2° Constanța Joi, 6 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6144
11.2° Constanța Joi, 6 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6144

MESAJUL lui Florin Mitroi, după ce a RECÂȘTIGAT Primăria Valu lui Traian

Replica API 30 septembrie 2020 3153

Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian, este unul dintre aleșii locali șefi care au reușit să-și convingă electoratul că merită să fie la conducerea urbei. Cu un procent de peste 90 %, putem spune că Mitroi este candidatul cu cel mai bun scor obținut la aceste alegeri. La două zile după ce a fost reales, primarul a transmis un mesaj cetățenilor care l-au votat.

”La turul pentru primar, am obținut un scor de 90,1%, cel mai bun de până acum și o surpriză având în vedere că este al cincilea mandat al meu. Valurenii au confirmat încă o dată că uniți sunt o forță și că omul în care au încredere este Florin Mitroi. Nu pot decât să le mulțumesc și să mă apuc din nou de treaba, mai ales acum că voturile lor îmi oferă o susținere semnificativă”, a spus Mitroi.

”La turul pentru consiliul local am obținut 15 mandate din 17, urmând să formăm Consiliul Local împreună cu primele două poziții de pe lista PSD. Sunt sigur că vom colabora bine și în interesul cetățeanului, pentru că până la urmă nu contează culoarea politică pe cât contează să vrei să faci treaba și să îmbunătățești viață comunității din care faci parte. De-a lungul întregii mele activități politice am fost de altfel un susțînător al colaborării între partide. Echilibrul este cheia succesului și capacitatea de a înțelege că suntem cu toții doar niște oameni aleși de cetățeni să muncim pentru ei. ln momentul în care alegerea cetățeanului se schimbă în defavoarea noastră, întreagă putere dată de funcție se pierde. Așadar, până la urmă este și în interesul nostru personal să punem împreună umărul la traba, atât la nivel local cât și județean și central. Asta că să nu mai spun că această frumoasă comună pe care o conducem este și casă noastră, a celor aleși”, a mai spus primarul. ”La turul pentru consiliul județean am fost înscris pe listele PNL la poziția 7 și, datorită numărului mare de voturi obținute, am câștigat și aici funcția vizată. Deși mi-ar face o mare plăcere să mă implic în viață județului alături de colegii mei, oameni capabili și cu experiență, mă voi retrage totuși din funcțiile de consilier județean și local în favoarea celei de primar”, a continuat Mitroi.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Mitroi: Valu lui Train va rămâne sufletul meu

”Valu lui Traian este și va rămâne întotdeauna sufletul meu. Am însă încredere totală că cei doi colegi ai mei câștigători — dl Chițac și DI Lupu, că și toți consilierii locali și județeni aleși și dl Hutuca, președintele partidului, vor dezvoita în municipiu și în tot județul o politică bazată pe respect, înțelegere și prosperitate, tratând cu echilibru relația cu colegii din alte partide. Repet, in echilibru stă cheia succesului, și nu consider că la acest moment zona noastră are nevoie de dispute, ci de soluții rapide și practice pentru dezvoltare. În concluzie, le mulțumesc tuturor celor care au rămas aproape de mine și de PNL și le garantez că nu vor regretă. împreună, suntem mai puternici”, a conchis Florin Mitroi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Politică

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347