REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mesajul lui Mazăre, către Ponta: La Constanţa au fost nişte promisiuni făcute şi aştept şi eu, şi constănţenii să fie onorate. Portul este una dintre ele

Mesajul lui Mazăre, către Ponta: La Constanţa au fost nişte promisiuni făcute şi aştept şi eu, şi constănţenii să fie onorate. Portul este una dintre ele

Replica API 10 februarie 2014 | 00:00 215

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, pune condiţii pentru a ajuta la campania electorală pentru alegerile europarlamentare în sprijinul PSD. Portul, după cum susţine el, este una dintre promisiunile făcute de premierul Victor Ponta şi USL, pe care Mazăre încă aşteaptă să fie onorată.

"O să vedem in ce măsură îşi ţine premierul şi USL-ul promisiunile. Eu sunt un tip care îmi ţin promisiunile şi îmi place să susţin politicienii care îşi ţin promisiunile. La Constanţa au fost nişte promisiuni făcute şi aştept şi eu, şi constănţenii să fie onorate. Portul este una dintre ele. Ce înseamnă sprijin? Tu crezi că oamenii sunt proşti? Oamenii nu văd dacă le-ai promis ceva acum un an de zile şi dacă te-ai ţinut de cuvânt? Atunci zic că mai dă-l în mă-sa p-ăla, nu s-a ţinut de cuvânt, îl votez pe celălalt, nu-i pun eu mâna cu ştampila", a declarat primarul, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat dacă îl mai susţine pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale, Radu Mazăre nu a spus nici da, nici nu, precizând că în continuare USL mai are probleme.

"Păi stai să vedem, mai e până atunci. Eu sunt unul dintre cei care am fost artizanul construcţiei USL. Numai cine nu face nu greşeşte, dar mai târâie un picior USL-ul", a mai spus Mazăre.

sursa:LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614