REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mesajul lui Orban pentru Năsui: Programele pentru mediul privat trebuie să fie prioritare

Mesajul lui Orban pentru Năsui: Programele pentru mediul privat trebuie să fie prioritare

Replica API 23 februarie 2021 | 18:56 1004

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, spune că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, trebuie să asigure derularea procedurilor pentru ca mediul de afaceri să obțină cât mai repede sprijin. El spune că e nevoie de „o reacție mai rapidă” și de „aplecare spre dialog”, scrie digi24.ro

„Îi voi exprima d-lui prim-ministru și d-lui Năsui toate punctele mele de vedere. Trebuie acordată o atenție foarte mare tuturor programelor de susținere a mediului de afaceri. Asta e prioritar, din punctul meu de vedere. Nu cred că trebuie o discuție cu premierul ca să fie prelungite niște măsuri care în mod evident au ajutat sectorul privat, mediul de afaceri. Sunt chestiuni care trebuie să genereze o reacție mai rapidă, prin circuitul de avizare să se dea soluții mai rapide, pe alte teme care sunt pe agenda ministerului trebuie o mai mare aplicare spre dialog și o soluționare mai rapidă a problematicii”, a spus Orban.

„A fost o discuție legată și de Pilonul 3 a capitalului de investiții. Acolo, ministrul trebuie să asigure derularea procedurii în condițiile legale și mai ales în condițiile în care noi am obținut această finanțare din fonduri europene pentru a susține întreprinderile mici și mijlocii și acești bani trebuie să ajungă cât mai repede în condiții de legalitate la companiile care au nevoie și au dreptul legal de a beneficia de această formă de sprijin”, a adăugat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, ma, banii sa plece in mediul privat si la multinationale, adica la noi penelisti si useristi! Doar e capitalism, sa sprijinim burghezia politica. De unde bani? De la copii, batrani, saraci, nu ai inteles?
1
0
inainte de a sifona bani in mediul privat, trebuie sa te asiguri ca acestia nu fac evaziune fiscala, declara prfituri reale si nu externalizeaza profitul, altfel mai bine dai foc banilor!
1
0
Sa vina banuu maracine la cine trebuie, nu la toti parlitii. Vadetiva lungul nasului agaricilor
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367