REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mesajul lui Palaz, către constănţeni

Mesajul lui Palaz, către constănţeni

Replica API 12 iunie 2012 | 00:00 167

Mesajul lui Claudiu Palaz, candidatul UNPR la Primăria Constanţa:

"Le mulţumesc tuturor constănţenilor care au ieşit la vot. Le mulţumesc în principal celor care, prin votul lor, mi-au acordat încrederea că pot conduce municipiul Constanţa mai bine decât o face actuala administraţie. Le garantez că nu-i voi dezamăgi în activitatea mea viitoare.

Le mulţumesc şi celor care nu m-au votat. Oricât de întemeiate ar fi motivele lor, pentru mine va fi o temă importantă de gândire şi de acţiune în perioada următoare.

Pentru cei care nu au ieşit la vot, îmi doresc ca la următoarele alegeri să reflecteze mai bine şi să iasă din acest silenzio stampa în care au intrat de ani de zile.

"Ai câştigat? Continuă! Ai pierdut? Continuă!" Dictonul lui Pierre de Coubertin este astăzi motto-ul meu. Rezultatul obţinut la aceste alegeri locale nu mă descurajează. Dimpotrivă, mă motivează. Sunt un luptător care nu cedează şi care îşi asumă riscuri. Am demonstrat-o când, după ce am demisionat din funcţia de prefect, mi-am asumat candidatura sub sigla unui partid care a ieşit de la guvernare. Consider că nu este principial să te dezici de partidul care te-a susţinut.

Chiar dacă Mazăre şi USL au câştigat aceste alegeri, Constanţa are nevoie de o voce credibilă care să lupte cu fărădelegile trecute, prezente şi, mai mult ca sigur, viitoare ale acestora. Mi-am dorit ca la 10 iunie să se contureze o nouă putere: Puterea Constănţenilor. Eu cred în această putere care tocmai s-a declanşat. Sunt convins că mai devreme sau mai târziu va deveni din ce în ce mai mare, până când va sparge zidul grupării Mazăre-Constantinescu."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218