REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mesajul lui Tit Liviu Brăiloiu, de Ziua Drapelului!

Mesajul lui Tit Liviu Brăiloiu, de Ziua Drapelului!

Replica API 27 iunie 2019 | 02:03 494

Mercuri, 26 iunie 2019, sărbătorim Ziua Drapelului Național, simbolul suprem al conștiinței și unității naționale a tuturor românilor. Tricolorul este și va rămâne un reper al tuturor generațiilor de români care au năzuit și au învins în lupta pentru îndeplinirea idealurilor de libertate națională și socială, de unitate și progres, pentru triumful principiilor statului de drept.

Cu această ocazie, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului, Tit Liviu Brăiloiu, a transmis un mesaj: "Astăzi, împreună ne mândrim că faldurile Tricolorului românesc, încărcat de istorie și victorii, pot fi admirate lângă drapelele celorlalte state membre ale UE și ale NATO. Pentru militarii români, Tricolorul este dintotdeauna simbolul onoarei, vitejiei și gloriei militare, virtuți ale ostașilor noștri, care sunt astăzi cunoscute și prețuite în toate teatrele de operații, pe timpul tuturor exercițiilor comune de pregătire cu militarii din celelalte armate ale statelor aliate. Cu prilejul sărbătoririi Zilei Drapelului Național, în numele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului, precum și al meu personal, sunt deosebit de onorat să transmit tuturor românilor, tuturor militarilor și funcționarilor publici cu statut special, oriunde s-ar afla, un sincer mesaj de unitate sub Tricolor, într-o Românie puternică, modernă, respectată, căreia împreună suntem chemați să-i asigurăm un viitor luminos", a transmis senatorul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Yvonne, stai linistita, tot la nivel de degete si "clacson" a ramas. Plateste sa i se scrie si lui randuri . . pe care tare mult as vrea sa-l vizionez cum le citeste. Am auzit ca de curand a trecut la silabe!
1
0
Si eu care banuiam ca poate comunica doar prin intermediul degetelor si al claxonului.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218