REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mesajul Ministerului de Interne după decesul pilotulului aeronavei MiG 21 LanceR prăbușită la Fetești

Mesajul Ministerului de Interne după decesul pilotulului aeronavei MiG 21 LanceR prăbușită la Fetești

Replica API 9 iulie 2018 | 02:33 370

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj de condoleanțe după ce MApN a anunțat că Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbușită la Fetești, a decedat.

"De astăzi cerul este mai sărac...

Locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 Lancer prăbușită la Fetești, și-a pierdut viața!

Transmitem condoleanțe și suntem alături de familia îndoliată!

Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul postat de MAI pe Facebook.

"Locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbușită la Fetești, și-a pierdut viața. Ofițerul era în vârstă de 36 de ani și îndeplinea funcția de pilot-șef în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă, Baza 86 Aeriană Fetești. Aeronava pilotată de locotenent-comandorul Florin Rotaru s-a prăbușit sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 13.30, după un zbor executat în cadrul unui miting aerian organizat pe aerodromul militar Borcea", se arată în comunicatul transmis de MApN.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Flota aeriana este de multa vreme depasita ca dotare. Pilotii sunt nevoiti sa-si faca orele de zbor inclusiv cu ocazii ce nu tin de manevre declarate,pe harburi. In realitate,la acei piloti tin tot cei din bransa,sa nu va inchipuiti ca niste gogomani ai statului empatizeaza in mod real cu ei si familiile lor. Ei si alti militari cu inalta pregatire chiar sunt patrioti,adica nu au nimic in comun cu altii care halesc fripturi si beau sampanii in numele lor! Dumnezeu sa-l odihneasca pe acel tanar ! Taiati naibii cosciugele alea zburatoare si trimiteti pilotii in afara la antrenamente pe avioane!
1
0
Fix asa se atrag baietii in cariera de pilot...!!!! Hai ca macani ca rata...Pot fi atrasi toti copiii prezenti la un show aero daca nu corespund la testele medicale degeaba ,,baga" in ei fizica si matematica...
1
0
Nu raspunde nimeni deoarece este si o modalitate de atragere a baietilor spre cariera de pilot militar altfel nu ai baza de selectie de unde sa recrutezi candidati curajosi sa opteze pt. aceasta meserie!
0
2
unui pilot miltar?.Se cunoaste ca acestia au un regim special.Cine a dat dispozitie sa se faca show aviatic cu avioane de lupta?.Exista avioane usoare si piloti pregatiti in acest scop.Avioanele MIG sunt avioane de antrenament si lupta.Cine vrea sa vada circ sa mearga la circ.Nu trebuie sa ne moara pilotii ptr niste panarame care vor sa se distreze.
7
0
Adevarata durere o resimt copii,familia,noi putem doar empatiza cu un gand pios!
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102