REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mesajul parlamentarului Mircea Dobre de Ziua Națională a României!

Mesajul parlamentarului Mircea Dobre de Ziua Națională a României!

Replica API 1 decembrie 2018 | 00:00 368

”Începând cu anul viitor trebuie să fim mai uniți!”, este îndemnul parlamentarului Mircea Dobre. Acesta spune că, în ultima perioadă, Românai s-a dezbinat și își dorește ca, începând de anul viitor, lucrurile să se schimbe înspre bine.

”De Ziua Națională trebuie să fim mai uniți, deoarece observăm că, în cursul anului 2018, am fost mai dezbinați, față de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 100 de ani. Poate începem și reușim, începând cu anul viitor, să reparăm acest lucru. Să nu mai fim atât de dezbinați, să nu mai fie atâta ură, să lăsăm interesele personale la o parte și să ne oupăm de interesele generale și de ceea ce au nevoie cetățenii din România. Doresc tuturor românilor și, nu în ultimul rând constănțenilor, un călduros La mulți ani”, a transmis parlamentul Mircea Dobre. Acesta a mai precizat faptul că nu va participa la parade organizată de Primăria Constanța, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, întrucât are un eveniment în familie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest calau, tudorel toader, a croit o lege noua pe masura numarului de la pantofii lui Dragnea.Este pentru prima data in istoria Romaniei cand un condamnat,un puscarias isi inlatura acuzatorii,procurorii,modificand legea in favoarea lui.Justitia din Romania a fost ingenunchiata.Pe moment.Asta este inceputul sfarsitului PSD-ului.In curand PSD va iesi din istorie.A fost .
1
0
du-o pe ma - ta la ...rabla , are sute de km de pula inghititi , nu mai poate misca falcile !
0
2
si pana acum cine v-a impiedicat?, voi sunteti cei ce dezbinati, imbuibarea voastra nejustificata, furtul masiv, hotia, excrocheriile- toate acestea au un numitor comun- faita care a pus stapanire pr tara , ne vor morti. Ei vor ajunge in puscrii in timp ce noi ne vom elibera. Unitate aveti voi cu unguirii carora sunteti dispusi, in urma unui vot mizerabil, sa le cedati tara cu popor cu tot. Asa ca lasati-o mai moale ce vorbele-prin fapte daca puteti demonstra ceva
4
1
Erati uniti in ,,Dobre si fiii " . Centenarul sa-l faceti cam unde va dorim !
3
2
bei plua bleaga! tactu si cu tin au desfiintat piata cet sa faceti jocuri si cazino. esti un oligofren cu putza mica si atat. ma kak pe mesajele tale. bga le in p...da la nevasta ta ca oricum o bag si eu
5
1
sa te fut mey retardatule !!! muie cu cacat toata famiglia dobre, muie dragnea, muie pesede !!!
7
2
analfabetuleeeeee
10
1
Nu vorbe.Voi care creati starea de ura in Romania transmiteti astfel de mesaje!UNDE ESTE DEMNITATEA DE ROMAN?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108