REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mesajul Partidului Ecologist Român, după alegeri

Mesajul Partidului Ecologist Român, după alegeri

Replica API 26 mai 2014 | 00:00 205

Mesaj al Partidului Ecologist Român, semnat de preşedintele Dumitru Bădrăgan:

"Vă mulţumesc în nume personal şi al partidului pe care-l reprezint, Partidul Ecologist Român, pentru faptul că astăzi, 25 mai a.c. aţi participat la procesul electoral legat de alegerea celor 32 de europarlamentari români care ne vor reprezenta în Parlamentul European.

A fost o campanie grea, în care din păcate temele europene au fost acoperite de dezbaterile sterile legate de agenda politică a Preşedintelui ţării dar şi a Primului Ministru.

Cu toate acestea, personal şi împreună cu candidaţii Partidului Ecologist Român, am înţeles să facem alt tip de campanie. Dovadă stau întâlnirile pe care le-am avut în campania electorală în zeci de judeţe ale ţării cu zeci de mii de simpatizanţi şi susţinători ai Partidului Ecologist Român dar şi cu oameni simpli, neangajaţi politic care s-au regăsit între valorile şi ideile pe care PER le susţine şi le promovează.

Un alt exemplu îl reprezintă zecile de emisiuni de dezbatere electorală televizată unde candidaţii PER au prezentat publicului larg platforma program pe care noi, ecologiştii înţelegem să o promovăm pentru Parlamentul European: suntem împotriva gazelor de şist şi ne dorim ca politicile europene să fie indreptate în favoarea cetăţeanului european şi nu în favoarea clientelismului politic transfrontalier.

Suntem singurul partid politic ale cărui mesaje pentru diaspora românească au fost preluate de cea mai importantă platformă a jurnaliştilor români stabiliţi în afara graniţelor, www.stiridiaspora.com. Suntem singurii competitori electorali care au avut un mesaj diferit pentru comunităţile de români din Europa cum ar fi Spania şi Italia. În acest sens, Românul.eu şi Gazeta Românească, două dintre cele mai importante ziare româneşti din diaspora au preluat mesajele de campanie ale PER.

Dragi români. Votul de astăzi, a reprezentat cartea de vizită a României în Parlamentul European. Sunt convins că în urma finalizării procesului electoral candidaţii Partidului Ecologist Român vă vor repezenta cu demnitate la Bruxelles. Vă mulţumesc pentru fiecare vot pe care l-aţi introdus în urnă şi vă pot asigura încă o dată de sinceritatea, onestitatea şi integritatea fiecărui candidat ecologist."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367