REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mesajul preşedintelui CJC, Marius Horia Ţuţuianu, cu ocazia Zilei Marinei!

Mesajul preşedintelui CJC, Marius Horia Ţuţuianu, cu ocazia Zilei Marinei!

Replica API 16 august 2018 | 02:03 432

Încă de la primele ore ale dimineții de 15 august, mii de turiști și constănțeni au luat drumul falezei municipiului Constanța, astfel că, în numai câteva minute înainte de ora anunțată pentru începerea spectacolului organizat pentru celebrarea Zilei Marinei, zona este neîncăpătoare. Peste 5.000 de oameni se aflau pe faleză în jurul orei 9,35, spun organizatorii, Forțele Navale Române, pentru ca la ora 9,50 numărătoarea estimativă să ajungă la peste 12.000.

Printre invitaţii de seamă, la eveniment a fost prezent şi preşedintele CJC Marius Horia Ţuţuianu.

"Ocrotiţi de Sfânta Maria, bravii marinari români sunt cinstiţi în fiecare an prin manifestări cu caracter evocator şi ceremonii militare. Ziua Marinei a devenit pentru constănţeni, dar şi pentru turiştii de pe litoral, o tradiţie de la care nu pot lipsi. Spectacolul de astăzi a fost cu adevărat unic, mai ales şi datorită faptului că anul acesta sărbătorim şi 100 de ani de la Marea Unire. Impresionanta desfăşurare de forţe şi jocurile marinăreşti i-au uimit şi fascinat pe toţi cei prezenţi astăzi în Portul Tomis. În fiecare an sunt tot mai mândru să particip la acest eveniment şi mă bucur să văd că tot mai mulţi oameni apreciază activitatea forţelor navale româneşti.", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, pe pagina sa de facebook.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tutuiene sugeo mai nimicule da da asta sa faci
1
0
Murder incorporated!Fac saci de banii gangsterii astia moderni e vremea lor in Constanta sunt bagati prin interpusi in tot ce misca si unde se urmareste banul public!Nimic nu este vesnic!!!!!
3
0
Ce a facut lunganul.....? A fost la Neptun, suge la Felix... a gasit ceva la Maticheasca...? Vai de capul nostru...
2
2
Felicitari Horia Tutuianu pentru mesaj! Constanta are un Presedinte de CJ caruia ii pasa de oameni si de judet!
2
4
Dar tu cine esti? Nu iti cunosti presedintele consiliului judetean? Atunci nu cred ca te intereseaza decat scandalul. Tutuianu a facut numai lucruri bune. Tot asa
1
4
Dar cine este acest, Tutuianu?????
4
0
nu ti-e rusine asaa macar putin de cum arata ''orasul tau''?nu te mai umfla in pene si nu mai bomba pieptu ca toti cei care revin prima oara in Constanta dupa multi ani se inchina si minuneaza de halul in care a ajuns.Cati ani de domnie ti-au mai ramas?
6
0
Misto poza, scara magarului, dar oare si la creer
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614