REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mesajul preşedintelui CJC pentru constănţeni

Mesajul preşedintelui CJC pentru constănţeni

Replica API 1 ianuarie 2018 | 14:29 424

Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele CJC, a transmis un mesaj pentru constănţeni:

"Am încredere că noul an, 2018, va aduce locuitorilor județului Constanța mai multă prosperitate și încredere. Anul 2017 a fost unul greu pentru cei mai mulți dintre noi, dar a fost și anul în care la nivel administrativ am reușit să deblocăm anumite proiecte și să demarăm altele noi. Pentru fiecare dintre noi, sfârșitul de an reprezintă momentul în care facem bilanțul. În același timp, ne gândim la anul ce urmează, ne facem planuri și privim spre viitor. Avem datoria să fim atenți la dorințele și nevoile comunității, iar drumul pe care pornim trebuie să aducă prosperitate tuturor. Trebuie să reușim să creăm o societate în care copiii noștri să aibă aceleași șanse că orice cetățean al Uniunii Europene. Va doresc multă sănătate și fericire! La mulți ani! Un 2018 plin de bucurii!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citez : avem datoria sa fim atenti la dorintele si nevoile comunitatii.Dl pres. as dori sa va indreptati atentia catre criza lemnului pt incalzire,catre mascarada cocs petrolului de la petromidia unde lista de asteptare se intinde si pe 8 luni de zile.Scumpirea lemnului de foc si mai ales lipsa lui ar trebuii sa va dea de gandit.Bataia de joc de la Petromidia ar trebui sa inceteze si in primul rand racordarea la gaze a cat mai multor localitati ar fi o solutie.Am inteles ca rezerve importante de gaze au fost gasite pe mare,ce mai asteapta putorile astea de primari,decat salarii pt clica lor?
1
0
Cica are incredere ca o sa avem incredere!?! Asta e de la Catavencu! Cum ne-a procopsit cu asta?!?
2
0
Copii nostri sa aiba aceleasi sanse. Hai ca v-ati dilit cu totu. Faceti o verificare in jurul dvs si vedeti cum numaaai rubedeni aveti in acel asa zis cons de admin. Nu mai aduc vb aicu de traseistul Oportunistul indragostitul vesnic de banul public Palaz. O data acesta se visa primare bine ca votanti au avut inspiratia sa evite personalu execrabil.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218