REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mesajul PSD de 1 Mai: În guvernarea USL, munca a devenit regula, nu excepţia

Mesajul PSD de 1 Mai: În guvernarea USL, munca a devenit regula, nu excepţia

Replica API 2 mai 2013 | 00:00 163

USL a venit cu o nouă regulă la guvernare în care munca este valorizată, devenind regula şi nu excepţia, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Partidul Social Democrat, care subliniază că 1 Mai este sărbătoarea celor care îşi câştigă traiul în mod cinstit, transmite Agerpres.

"1 Mai este sărbătoarea muncii, sărbătoarea celor care îşi câştigă traiul în mod cinstit, a celor harnici, a celor care prin ceea ce fac zi de zi ne ajută să realizăm România Puternică. Încă de la momentul preluării guvernării am arătat că soluţia USL pentru România ţine de muncă, pe care o respectăm şi o preţuim", se arată în comunicat.

PSD reaminteşte că actuala guvernare a decis reîntregirea salariilor 'tăiate în mod abuziv', mărirea salariului minim pe economie, deblocarea angajărilor în domenii cheie, precum educaţia sau sănătatea.

"Vom putea depăşi această perioadă dificilă din punct de vedere economic doar dacă vom demonstra că suntem serioşi şi responsabili. În acest sens, USL a venit cu o nouă regulă la guvernare în care munca este valorizată, devenind regula şi nu excepţia", a precizat PSD.

Social-democraţii au subliniat că este important că în România oamenii să poată avea un trai decent din muncă cinstită.

"Am început să reparăm din nedreptăţile făcute în ultimii ani, dar mai ales am pus capăt risipei şi jafului din banul public. Am făcut ca România să fie iarăşi lăudată de liderii străini, iar instituţiile financiare internaţionale să ne recomande pentru investiţii. Doar împreună, prin muncă, seriozitate şi responsabilitate vom reuşi să construim România Puternică, iar începutul este unul promiţător", a susţinut PSD, care a urat un 1 Mai bun tuturor românilor.

sursa: agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369