REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mesajul SFÂȘIETOR al Corinei Martin în urma tragediei aviatice în care și-a pierdut fratele

Mesajul SFÂȘIETOR al Corinei Martin în urma tragediei aviatice în care și-a pierdut fratele

Replica API 17 mai 2019 | 00:35 285

Corina Martin, fostă șefă în turism, trece prin momente cumplite. Fratele acesteia, afaceristul Liviu Bucățică, și-a pierdut viața după ce avionul de mici dimensiuni în care se afla s-a prăbușit. Oamenii legii au declanșat o anchetă în acest caz și încearcă să afle care a fost cauza. Specialiștii spun că era un vânt puternic (cod portocaliu) și că acest avion de mici dimensiuni nu trebuia să decoleze. Se pare că aeronava a mai întâmpinat probleme în trecut, dar a aterizat de urgență, fără ca vreo persoană să fie atunci rănită.

” Ultima lui fotografie…, cu numai câteva minute înainte.. Am fost binecuvântată să am un frate atât de bun, atât de vesel și de inimos! Nu cred să fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodată, oameni pe care să nu-i fi bucurat și pe care să nu-i fi făcut să zâmbească, vreodată, măcar. De aceea și avea atât de mulți prieteni. Pentru mine și pentru copiii mei, rămăsese scut și suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol. Ai plecat nedrept și mult prea devreme, Liviu! Și, la fel ca și cu tata... nu am apucat să îți spun, niciodată, că te iubesc. Acesta e păcatul meu. Tu, însă, vreau să știi, acolo sus, pe unde plutești în zbor acum, că am fost mândră și norocoasă și binecuvântată să te am pe ține ca fratele meu. De ieri, acest cuvânt păstrează un gol imens în sufletul meu. Dar încă te aud râzând... și tot mă mai aștept să ne suni de pe undeva și să ne spui că iar ne-ai păcălit, cu râsul tău molipsitor... Nu amânați cuvintele, mărturisirile, picăturile de suflet către ai voștri. Nu amânați nimic, nu lăsați nimic. Timpul nu poate fi cumpărat. Timpul nu așteaptă. Drum bun printre îngeri, fratele meu!”, este mesajul dureros postat de Corina Martin pe pagina sa de socializare.

Amintim că tragedia s-a produs în după amiaza de miercuri, 15 mai. Afaceristul constănțean, Liviu Bucățică, fratele Corinei Martin, s-a întâlnit cu Mihai Covaciu (un dezvoltator imobiliar care a investit în Brașov, Râșnov și Cluj) pentru a verifica stadiul lucrărilor la o casă pe care o cumpărase de la acesta, situată în Râșnov. Însă, cum trebuia să ajungă în Constanța, Mihai Covaciu, un pasionat al zborului, deținând un avion de mici dimensiuni și brevet de mai bine de 5 ani, s-a oferit să-l aducă. Au decolat de pe aerodromul din Ghimbav (Brașov), iar când au ajuns în zona barajului Siriu, aeronava a dispărut de pe radar, prăbușindu-se. Din păcate, ambii bărbați și-au pierdut viețile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614