REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mesajul Sorinei Pintea pentru cei care amenință cu GREVA GENERALĂ

Mesajul Sorinei Pintea pentru cei care amenință cu GREVA GENERALĂ

Replica API 15 decembrie 2018 | 00:00 162

Ministrul Sorina Pintea a declarat că înțelege temerile sindicaliștilor din sănătate, care au anunțat că vor declanșa proteste sau chiar grevă generală dacă Guvernul îngheață salariile, însă a subliniat că angajații din sistem vor avea venituri majorate potrivit legii salarizării, relatează mediafax.

„Personalul medical a primit majorările aferente anului 2022. De aceea, cred că există aceste temeri, pentru că într-adevăr, personalul auxiliar - îngrijtoare, infirmiere - nu a beneficiat de majorări aferente anului 2022. Dar creșterea veniturilor salariale, conform Legii salarizării, se va realiza corespunzător”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Antena3.

Precizările vin după ce sindicaliștii din Federația Solidaritatea Sanitară au anunțat, sâmbătă, că vor demara proteste în cazul în care Guvernul va adopta o OUG prin care veniturile salariale vor fi înghețate și nu vor beneficia de creșteri în anul 2019, ei adăugând că pot ajunge chiar la grevă generală.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da , se impune zilnic cate o greva din partea tuturor categoriilor de functionari, ptr simplul motiv ca acesti nemernici ce stau sub umbrela votului masiv in urma promisiunilor marsave, si actiunilor in defavoarea poporului, totul, dar absolut totul ptr ei si haita lor de hoti. Imbuibatilor, meritati toti, fara exceptie, si cand spun fara exceptie - ma refer ca aceia puteau lua atitudine, dar nu se manjesc zilnic- ar trebui sa aveti soarta lu ceausescu pe care l-ati intrecut in toate.
3
2
Doctorii si asistentele si-au tras salarii mari iar in acelasi spital economistii juristii si personalul tehnic nu au primit nimic . De aia fac greva. Aia cu spaga tot ei au salarii marite. Nu intotdeauna meritate. Spagarii in continuare nepedepsiti. Tot coruptie este.
5
2
daca era Boc le arata el majorari cu minus 20%, ai dreacului voi, aveti mii de euro lasarii si mai vreti, mama voastra de jogeso ordinari
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218