REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MESAJUL tânărului din Tulcea care a supraviețuit accidentului de la Palazu Mic

MESAJUL tânărului din Tulcea care a supraviețuit accidentului de la Palazu Mic

Replica API 23 ianuarie 2019 | 13:03 501

Aflat pe un pat de spital, Daniel C., singurul tânăr aflat în Dacia Logan care a supraviețuit tragicului accident ce a avut loc, duminică dimineață, în apropierea localității Palazu Mic, a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor prietenilor săi.

„Scriu acest mesaj în primul rând pentru a transmite condoleanțe familiilor celor doi prieteni ai mei! Regret că nu sunt măcar în spital cu mine și au plecat prea devreme dintre noi! DUMNEZEU SĂ ÎI IERTE! Eu am ieșit din operație, am suferit o ruptură de splină, sunt stabil. Am doar nevoie de odihnă! Vă mulțumesc pentru suportul acordat!”, a transmis tânărul.

Miercuri, 23 ianuarie a.c., la ora 11,30, prietenii săi Adrian Cicîrîc și Dragoș Moraru vor fi înmormântați, la Tulcea.

Citește și: TULCEA: Momente de reculegere în școlile unde au învățat cei doi tineri uciși de un șofer BĂUT!

Accident grav la Palazu Mic: DOI MORȚI și trei RĂNIȚI! VIDEO

Tânărul BĂUT care a A UCIS doi tineri de 18 ani a fost arestat preventiv

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De comentarii proaste si fara rost toti suntem in stare!! Ce giboni??!! Ce treaba are cum conduc tulcenii ??!! Observ ca majoritatea aveti obiceiul sa asociati o masina imediat cu persoana ! Asta e problema ca nu va marcat tragedia ca asa a fost soarta pe voi va macina marva masinii modelul hainele soferului , va legati de pasagerul din dreapta care nu vad ce treaba a avut el ?!!! Si mai repet odata de ce nu respectati durerea celor 4 familii marcate de durere si traume ?
1
0
Intr-adevar tulcenii conduc prost dar in cazul asta era niste giboni de constanta cu un bmw, cum a omorat el 2 copii de 18 ani, ar trebui puscarie pe viata la munca silnica nenorocitul dracului
2
2
Altceva nu ai de facut decat sa lasi comentarii stupide aici !!! Bai oameni buni bagativa mintile in cap nimeni nu a vrut sa fie asa !!! Soferul a gresit dar cel din dreapta ce vina are !!!?? Era pasager !!! Revenitiva la realitate !!! Nu cred in aberatile astea de doi bani :: vai eu nici cu o bere nu ma urc" !!!! Trezitiva ba !!! Ca toti va urcati cu gandul ca nu va prinde politia si ajungeti fericiti acasa ca nu va prins !!! Dumnezeu sa ii aiba in paza pe cei doi ingeri luati prea devreme !!! Si reamintesc credeti ca pasagerul din bmw din dreapta mai este om???!!! Dupa o asa trauma ???
3
4
vinovat de tot ce se intampla in tara asta, si este numai inceputul, este acest fuvern si parlament, imbuibat de bani furati, analfabeti, escroci, borfasi, criminali in frunte cu lunetistul criminal toader care a eliberat toti criminali9- acestia fac exact ce stiu numai ca vor trebui sa viziteze si familia acestui criminal- ca intre criminali
2
3
Fratilor, ce atata faceti pe voi ca tulcenii sunt asa sau constantenii invers. Giboni la volan sunt peste tot si asta pt ca in Romania se merge pe "regulile sunt facute ca sa fie incalcate" si nu exista respect pt viata proprie darmite a celorlalti. Terminati cu copilariile astea ca ala e din Tl si ala din Ct.
6
0
Vad niste comentarii mai sus de nu isi vad rostul. Pe soferii acestia teribilisti, i-as pune intr-un bol si pe marte cu ei. Rusine voua ce comentati ca idiotii!
0
2
Te fac eu si pe tine data viiitoare ca acum iau cu suspendare.
7
1
Pentru tulceanul terorist de mai jos...cei mai nenorociti soferi din Romania si chiar Europa sunt cei cu TL pe masina. Sunt numiti talibani si daca ii operezi, le cauti creierul la microscop!!!!
8
4
Auzi nenica, revizuieeteti mentalitatea si dupa comenteaza ce si cum. Ca nu avem nevoie de dejectiile tale de glume aici. Ratatii aia din bmw au fost de vina, tare mi as fi dorit sa fi fost invers soarta celor care au pierit. M as fi bucurat in acest caz.
5
3
La un singur semafor in oras care nu merge, ce mai vrei..
4
3
Peste tot unde mergi in Romania , orice instructor te invata intai cum sa eviti un tulcean in trafic . Apoi iti arata cum sa pornesti masina .
14
7
constanteni obositi, meritati o bomba atomica imputitilor
3
22
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
13
7
Parca era palazu mic,acum e mare?
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102