REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mesajul unui constănțean supărat: „Ce le lăsăm copiilor noștri, biserici cu homosexuali?”

Mesajul unui constănțean supărat: „Ce le lăsăm copiilor noștri, biserici cu homosexuali?”

Replica API 26 august 2017 | 15:08 399

Un constănțean revoltat de imaginea cu care se prezintă turiștilor Constanța, litoralul în general, a transmis vineri dimineață pe o rețea de socializare: „Mizerie, gunoaie la tot pasul în Constanța, turiștii străini postează aceste imagini pe site-urile turistice, care dau o nouă proastă pentru noi, poporul român.

Cei care sunt angajați, platiți cu salarii mari în Prefectura Constanța, Primărie și Consiliul Județean și Local, și votați de noi, românii care dorim să ne ridicăm la nivelul civilizației europene, separe se vor construi numai biserici în Constanța, asta ca să aibă voturi politicienii actuali. Să mai pună în ban deoparte în conturile lor, iar noi, restul, și la anul, și peste doi ani, și peste zece ani...tot la stadiul de proști rămânem...Ce le lăsăm noi copiilor copiilor noștri, biserici cu homosexuali?”.

Mesajul constănțeanului vine în contextul în care, pe ordinea de zi a ședinței de vineri, 25 august, a Consiliului Local Constanța se află și acordarea a două terenuri Arhiepiscopiei Tomisului, în vederea ridicării a două biserici.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fi popa si lgbt esteun motiv de avansare numai onufrie si-ar fi destul dar mai este pomohaci si se banuieste ca daniel si spagoveanu i-s tot asa
0
0
cea mai mare escrocherie inventata de mintea omului
0
1
Homosexualii sunt oameni si ei si trebuie respectati. pe de alta parte religia nu are ce cauta in inul 2017.
2
1
Bisericile se ridica pentru copiii nostri, ca sa iasa oameni, nu maimute evoluate. SI daca vroiati sa lasati ceva copiilor, de exemplu o Romanie, nu VA vindeati pamantul la straini.
4
3
au dreptate,,multi popalai iau la moooe.
3
0
Biserica sa-si faca curatenie in ograda -afara cu cei care incalca legea si cu inclinatii sexuale--ideparteaza lumea
7
0
Constanta este un oras port si, ca toate orasele aparute in jurul unui port, este un oras de dunatura, fara traditie si fara cultura. Asa sunt si cei care scriu, dar si cei care isi dau cu parerea. Asta este si unul dintre motivele pentru care Constanta este condusa de machidoni, iar in aceasta perioada are loc machidonizarea tuturor institutiilor de stat, incepand cu primaria si consiliul judetean. Asta este si motivul pentru care nu exista opozitie liberala, cei mai mari liberali constanteni au lucrat toata viata la STAT, au fost si sunt LIBERALII BUGETARI, pesedistii Mazare sunt adevarati
7
4
Copii copiaza ce vad la parinti sau altii de varstele parintilor. De unde sa ia exemple copii? Pai vad si ei ca se poate arunca orice gunoi si daca cineva face observatie ii dai cu ceva in cap,ca se poate fura si talhari pana la majorat ca apoi sa pui alti minori sa fure pentru tine,ca la maturitate faci smenuri inclusiv politice. Au ce invata copii. Dau cu curul din pruncie si ajung vedete ,se impun cu forta peste tot,fac gasti,da,toate astea de unde naiba sa le stie daca nu de la cei maturi?
8
1
trage-ti un glont in cap. meriti!
4
7
Nu vrei sa o lasam pe ma-ta? Ca sa o fu.a cainii!
4
8
Asta lasam copiilor MOASTE, ICOANE, POPALAI smintiti in hotii, calugari cu mosii - baronii veacului de prosti ce NU VAD, NU AUD, NU PRICEP...
6
6
pune manuta si le aduna si nu te mai caca pe tine cu frectiile astea.La munca labarilor !.
8
8
Lasa ba , ca prin grija Spagoveanului , preotii de acolo , vor si canta sarbe si hore si cantece de petrecere si chiar de inima albastra . Asta , dupa ce vor masura ciocanele turistilor ...
7
9
Esti un taran de oras, constantene. Mizeria aia e facuta si de constanteni si de turisti. Trebuie educatie cu amenzi uriase. Nu-mi place de Teodosie si gasca lui, da in mintea ta semidocta, ce ai cu bisericile? Ce te doare ce fac altii in timpul liber? S-a legat careva de tine ca te plimbi aiurea pe coclauri sa daci poze la gunoaie? Intelegi?
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218