REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mesajul unui medic ATI: ”Pe lista mea se află vieți, la voi aberații”

Mesajul unui medic ATI: ”Pe lista mea se află vieți, la voi aberații”

Replica API 27 septembrie 2021 | 20:58 9890

Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a campaniei de vaccinare, „RO Vaccinare”, pentru persoanele care ignoră pericolul bolii COVID-19, scrie antena3.ro

Medicul Amin Zahra susține că secțiile spitalelor sunt pline de pacienți infectați cu Sars-CoV-2 și că se simte sufocat nu de mască, ci de ”ambulanțele care vin cu doi pacienți deodată”:

„Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinație între furie și tristețe. Am stat 20 de minute în UPU pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție… Sufocat de ambulanțele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată și ce este și mai trist, că o parte bună din acești pacienți care vin au sub 50 de ani.

Știu că aveți o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva: și eu am o lista… DE AȘTEPTARE !!! Care e mai lungă decât lista voastră. Diferența este că pe lista mea se află vieți în schimb la voi aberații.

În orice religie se spune: “Să-ți iubești aproapele și să-i vrei binele!”

Și acum vă întreb eu, de unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?! Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare și să REFUZI să vezi realitatea.”

Medicul de la Spitalul de Urgență din Timișoara se adresează persoanelor care cred că vaccinul împotriva COVID-19 ucide: „Zilnic mor sute de pacienți doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului și tu, îmi spui că vaccinul omoară!!! Viața este un paradox… Unii își iau viața, iar alții se luptă pentru viață!!! Din păcate, prea puțini sunt cei care au un stil de viață sănătos, cu o minte sănătoasă. Cei mai mulți aleg să trăiască o viață dezordonată, au tot felul de dependențe de care cu greu vor scăpa (dacă vor scăpa) în momentul în care realizează că stilul lor duce la tot felul de boli. Ce nu realizează aceștia este că, pe lângă suferința proprie, vor suferi și persoanele dragi lor, pentru că în majoritatea cazurilor devin dependenți de ajutorul acestora.

Și atunci, dacă tot ne iubim aproapele și îi vrem binele… Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat??”, este mesajul transmis de medic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va enervati , omul a plecat din tara lui asa de bun si loial era ca a ajuns aici .Cat despre medicina din judet sa vazut nivelul acum in pandemie , dezastru complet , am inteles ca medicina din CT da tantum verde pt depresie .Cat despre covid nu pot ei sa inteleaga ce este , este peste nivelul lor.
3
4
pe cele 32 paturi ATI Covid din Constanta se aflau duminica 31 de pacienti nevaccinati si unul vaccinat care avea probleme grave dinainte, nedatorate Covid dar agravate de acesta. Faceti calculele - iar cei care dau minus sunt imbecili, relatez doar o situatie reala
9
2
sa ma pis pe el si arafat de arabi borati ! au ajuns scarbele astea sa ne dea indicatii in tara noastra !
19
13
Lasa vrajala! Eu una nu pun botu' la ce aberezi tu.in primul rand dea ani de zile nu avem acces la tratamente,consultatii, operatii.oamenii sraci nu au bani de cabinete private.La stat nici atat ca nu au asigurari.Pe ce loc suntem la cancerul de plamani noi ca natie? Ce ne spun guvernantii directa pentru iarna asta:Crapati de frig in case ca nu aveti bani cu ce sa platiti gaze ,lumina etc.Muriti de frig si foame in caseanul asta. O sa ramanemi si fara case ca nu vom avea cu ce plati.De mancat mancam aer si parizer de 5 lei Kg ca si Catu si Johanis ei manaca parizer? Jos Guvernul PNL.
17
13
Pai si aia care iti ajung tie si care asteapta un loc pe orice sectie sau chiar la ATI , sunt vaccinati. Keep calm .
12
11
La puscarie cu voi , medici si politicieni criminali !
13
16

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102