REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Metoda „Accidentul” loveşte din nou în Constanța! Tragediile unora, prilej de „afaceri” pentru alţii!

Metoda „Accidentul” loveşte din nou în Constanța! Tragediile unora, prilej de „afaceri” pentru alţii!

Replica API 30 ianuarie 2017 | 09:29 283

Escrocheriile continuă

Escrocheriile continuă

Tragediile rutiere ce au loc în judeţul Constanţa par să devină prilejul unor „afaceri” profitabile pentru escroci! De data aceasta, aceştia se folosesc de accidentele rutiere ce avut loc recent pentru a-i „stoarce” de bani în principiu pe oamenii în vârstă. Un caz concret s-a înregistrat vineri, 27 ianuarie a.c. Părinţii unui constănţean au fost sunaţi şi anunţaţi cum că acesta ar fi fost cel care a provocat accidentul rutier ce avusese loc în aceeaşi zi, în zona I.C. Brătianu când o femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni.

INCREDIBIL! Escrocii care se folosesc de „Metoda Accidentul” pentru a face rost de sume impresionante de bani se agaţă, MAI NOU, de accidente reale şi care au avut loc recent pentru ca întreg scenariul să pară mai credibil. Cu o astfel de situaţie s-au confruntat părinţii unui constănţean! Aceştia au fost sunaţi de infractori pentru a-i înştiinţa că fiul lor este cel care a provocat accidentul ce a avut loc pe I.C. Brătianu, unde o femeie fusese călcată pe trecerea de pietoni în aceeaşi zi. „Vă scriu în legătură cu accidentul de la trecerea de pietoni de aseară. (n.r. 27 ianuarie a.c.) ATENŢIE! Au început escrocii să sune din nou rudele, familia şi încearcă să scoată bani prin metoda "Accidentul". Aseară (n.r. 27 ianuarie a.c.), după difuzarea accidentului la ştiri, mi-au fost sunaţi părinţii sub pretextul că eu am fost la volanul maşinii şi că le-am rupt picioarele celor de pe trecere. Anunţaţi-vă cei dragi, dar mai ales pe cei BĂTRÂNI cu privire la acestea şi anunţaţi imediat la poliţie orice tentativă de genul”, a semnalat Marius. „După ştiri, m-au sunat părinţii, că voiau să vină după mine la poliţie. Ţinta lor sunt PERSOANELE ÎN VÂRSTĂ şi mai credule. Deşi nu din vina mea, eu având nişte daune totale la activ atât cu maşina, cât şi cu motocicleta, ai mei au crezut”, a mai povestit acesta. De precizat că poliţiştii reamintesc constănţenilor că, în cazuri similare în care cetăţenii sunt contactaţi telefonic şi li se solicită diferite sume de bani, pentru rezolvarea unor probleme survenite în urma unor accidente rutiere, prin darea de bani unor persoane, să se apeleze imediat la numărul de telefon 112 sau la Poliţie, pentru a se verifica veridicitatea informaţiilor primite şi sub nici un motiv să ofere banii solicitaţi, deoarece accidentele de circulaţie nu se soluţionează legal astfel. Fiind sesizaţi imediat, poliţiştii pot interveni pentru prevenirea comiterii unor înşelăciuni, iar persoanele care intenţionează să comită astfel de fapte să fie identificate, depistate şi trase la răspundere penală.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce le merge acestor infractori ? Pt ca toti romanii s-au invatat sa traga o spaguta mica unde trebuie. Daca in tara asta SPAGA nu era la PUTERE, aceste inselatorii nu existau !
5
1
Sa le plateasca individul care a condus.fara strategii si viziune.Sa plateasca el si consoarta lui multinationala,care nu mai stie nici ea ce functii are....si de martiana.
3
0
De pe vremea lu ala care a condus jalnic.rusine.
3
0
sa nu le dea crezare sa le puna tot felul de intrebari la care nu pot da raspuns si inchid singuri telefonul.Eu am practicat acesasta tehnologie noua cand am fost sunata la ore tarziu de diferite persoane atat barbati cat si femei.Dandu-si seama ca nu au raspuns mi-au inchis telefonul ei mie ,,in nas ''.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102