REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Metoda Ginei Pistol pentru a-și recăpăta silueta după naștere

Metoda Ginei Pistol pentru a-și recăpăta silueta după naștere

Replica API 19 august 2022 | 02:54 841

Nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum, că a încheiat alăptarea, Gina Pistol vrea să își recapete silueta de dinainte de naștere. Cu sprijinul medicilor, vedeta a găsit o soluție care nu presupune nici mult timp și nici un efort considerabil. Este vorba despre un tratament de remodelare corporală.

Gina Pistol

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiță pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână și să fac acest lucru pentru mine.

Îmi doresc să îmi reintru în formă și nu e chiar atât de ușor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puțin șocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit Gina Pistol.

Și chiar dacă între timp a reușit să ajungă la 59 de kilograme, Gina Pistol mărturisește că nu a vrut să grăbească lucrurile și s-a bucurat de fiecare etapă de până acum, alături de fiica sa.

Acum, că nu o mai alăptează pe micuța Josephine, își dorește să își recapete silueta, dar simte că nu poate depăși acest prag doar prin dietă și mișcare.

„Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenția de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, cred că toate am trecut prin asta și este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic și nu foarte mult timp pentru tine la dispoziție”, a mărturisit Gina, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367