REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Metoda LOVER BOY. Un telefon furat i-a încurcat afacerea!

Metoda LOVER BOY. Un telefon furat i-a încurcat afacerea!

Replica API 17 ianuarie 2019 | 13:55 670

S-a umplut de bani pe spinarea fetelor naive, cărora le promitea că le ia în căsătorie

S-a umplut de bani pe spinarea fetelor naive, cărora le promitea că le ia în căsătorie

S-au îndrăgostit nebuneşte de un proxenet și au ajuns să își vândă trupurile pentru a-l umple de bani! Fetele au fost fost păcălite de T. V. din Constanța că vor începe o viaţă împreună, părăsindu-şi copiii minori pentru iluzia unei relaţii amoroase cu cel care, în loc de soț, le-a devenit „peşte“.

Organele de cercetare penală au fost sesizate cu privire la faptul că, în noaptea de 15/16 martie 2017, T. V. a sustras un telefon mobil marca HTC M8S, din cabina autocamionului ce staționa în Portul Constanța, cauzând persoanei vătămate prejudiciu în valoare de 1500 lei.

Aceasta i-a făcut plângere individului, iar cercetările anchetatorilor au condus la o altă infracțiune ce i-a revenit în sarcina lui T. V., și anume proxenetismul. Acesta folosea metoda clasică printre proxeneți și anume, cea de a le face pe prostituate să se îndrăgostească de el și de a le promite că le ia de nevastă.

Fetele erau trimise la produs, atât în Constanța, cât și alte localități din țară. Tiparul fetelor era unul sigur: aflate într-o situație precară, cu copii minori în întreținere și condiții financiare foarte slabe. Furtul a survenit după ce s-a finalizat actul sexual dintre păgubit și prostituata lui T. V.

T. V. a înlesnit practicarea prostituției de către numita E. A., în anul 2017, pe o perioadă de câteva luni, pe raza municipiului Constanța. După această perioadă, a ”agățat” o altă tânără, obținând alte foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției.

De data aceasta, E. G. Practica prostituția, nu numai în Constanța, ci și în alte orașe din țară, cum ar fi Bistrița ori Suceava, sumele de bani astfel obținute fiind folosite de către ”pește” în scop personal. Bărbatul s-a deplasat pe raza mai multor localități, fiind, în același timp, supravegheat tehnic de către organele de poliție, împreună cu altă femeie, E. G.

Aceasta din urmă practicând, la rândul ei, prostituția pe raza acelor localități. În momentul în care bărbatul înlesnea practicarea prostituției în afara orașului, acesta apela la agenți imobiliari pentru a-i închiria locații ori pentru a le rezerva.

Însă, să o luăm cu începutul. Cum au ajuns procurorii la infracțiunea de pronexetism?

Conform cercetărilor penale în ceea ce privește acuzația de furt, s-a stabilit că telefonul sustras este în posesia unui bărbat, fiind depistat într-un post de poliție din județul Constanța, având asupra sa bunul sustras, telefon ce a fost ridicat de către organele de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Acesta a declarat că are telefonul de la o fată pe nume E. De la aceasta a aflat că a primit la rândul ei acest telefon de la prietenul ei, T. care, la acel moment, o obliga să se prostitueze pe raza municipiului Constanța. Fiind audiată, martora E. A. a declarat că, în perioada ianuarie 2016 - martie 2017, a fost obligată să se prostitueze pe raza orașului, cât și pe raza Portului Constanța, de către T. V., care la momentul când l-a cunoscut, s-a prezentat acasă la ea și a zis că o va lua de soție, deși fata avea un copil minor în întreținere.

În această perioadă, au locuit împreună, copilul fiind lăsat la bunicii materni, iar toți banii obținuți din practicarea prostituției de către aceasta erau luați de individ. Femeia a spus anchetatorilor că telefonul este al unui conducător auto, cu care ea întreținuse raporturi sexuale contra cost, în Portul Constanța. „Locul de muncă” al femeiii mai era și intersecția Baba Novac cu Aurel Vlaicu.

Ancheta a condus la o altă victimă a lui T. V. În cursul urmăririi penale, anchetatorii au aflat că inculpatul determina și înlesnea practicarea prostituției în municipiul Suceava de către E. G, mamă a doi copii minori. Fapt pentru care, anchetatorii au efectuat percheziția domiciliară la locuința din Suceava, ocazie cu care a fost identificat bărbatul și... sursa sa de venit.

Au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri și sume de bani, (deși era șomer) printre care un laptop aparținând, telefoane mobile, un carnețel în care sunt consemnate diferite sume de bani și diferite localități, precum și diferite facturi și chitanțe cu operațiuni bancare efectuate de către inculpat.

Anchetatorii au stabilit că acesta se deplasa pentru perioade scurte de timp în diferite locații, astfel încât să nu trezească suspiciuni organelor de anchetă din orașele frecventate. Totodată, folosea metoda clasică printre proxeneți și anume cea de a le face pe prostituate să se îndrăgostească de el și de a le promite că le ia de nevastă. Această metodă avea ca scop determinarea prostituatei de a nu declara adevărul organelor de poliție cu privire la destinația banilor obținuți prin practicarea prostituției.

De asemenea, pentru a nu crea probe împotriva sa, sub aspectul înlesnirii practicării prostituției, deși acesta este cel care face rost de locuințe în care prostituata întreține relații sexuale cu clienții săi, întocmirea actelor oficiale se face pe alte nume. Exemplu, situația închirierii apartamentelor...Numele victimei apărea în contractele de închiriere.

Bărbatul a fost încătușat și arestat preventiv, ulterior fiind și condamnat la peste 4 ani de închisoare cu executare. Chiar și din spatele gratiilor, în timpul arestului preventiv, continua să influențeze declarațiile martorei E. G. Potrivit rechizitoriului publicat pe rolli, îi transmitea indicații acesteia, despre cum să procedeze cu cel care l-a acuzat că i-a furat telefonul, respectiv cum să îl caute și ce să discute cu acesta, dar îi transmitea indicații și cu privire la E. A., prima prostituată, despre ce să facă și cum să procedeze cu aceasta.

În acest moment, dosarul se află în faza de recurs, la Curtea de Apel Constanța, în speranța că va obține o pedeapsă mai blândă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interlopi casatoriti cu kurve. Toti interlopii isi produc nevestele. Nu conteaza ca e toaleta e mama la copii
2
0
Toti pestii sunt cu cotizatia la zi depusa la politie, procuratura,sri ,partide si unde mai este nevesar
3
0
oameni de afaceri.
6
0
Noi suntem destepti iar nemti olandezi etc sunt niste prosti ca au legalizat asa ceva din care scot sute de milioane de euro din taxe si impozite
14
2
E plin de pesti prin Constanta, uitati-va pe publi, telegraf cate anunturi cu curve exista. Pe urma pestii se lauda pe facebuci cu masinile si toalele luate din banii produsi de curve.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367