REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Metoda LOVERBOY: Minore RĂPITE şi puse să se PROSTITUEZE!

Metoda LOVERBOY: Minore RĂPITE şi puse să se PROSTITUEZE!

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:00 273

Percheziţii: fetele “munceau” pe străzile din mai multe judeţe, inclusiv la Constanţa

Percheziţii: fetele “munceau” pe străzile din mai multe judeţe, inclusiv la Constanţa

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat 5 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi recrutat sau răpit minore, în scopul practicării prostituției. Fetele activau în stradă, inclusiv la Constanța.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, la data de 13 noiembrie a.c., sub coordonarea procurorilor DIICOT – Galați, au desfășurat 5 percheziții, pe raza județelor Brăila și Dâmbovița, la domiciliile și locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai 2017 – noiembrie 2018, doi bărbați, de 26 și 27 de ani, ar fi recrutat, prin metoda ,,loverboy”, transportat, adăpostit și primit trei minore, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, pe care, prin răpire, în cazul uneia dintre acestea, prin constrângere fizică și morală, prin inducere și menținere în eroare, profitând de imposibilitatea de a se apăra și de a-și exprima voința, le-ar fi exploatat, obligându-le la practicarea prostituției.

Activitatea s-ar fi desfășurat la stradă, pe raza județelor Galați, Brăila și Constanța și în diverse apartamente închiriate, suma de peste 100.000 de lei obținută în acest mod fiind însușită şi folosită, în totalitate, de cei doi şi membrii familiilor lor. De asemenea, pe parcursul lunii octombrie 2018, cei doi ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o persoană majoră, pe raza localității Baldovinești din judeţul Brăila.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate două autoturisme susceptibile a fi fost achiziționate din sumele de bani obținute prin exploatarea victimelor traficului de minori. Cei doi bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri au fost prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un loverboy inainte de-a ajunge la judet ar trebui pregatait in urmatotul fel,zdrobit cu ciocanul fiecare deget in parte,si alea de la turloaie,taiat limba,taiat urechi dupa care infipt o bagheta de dinamita in cur si aplicat detonatorul iar la final armat capsa
0
0
Moarte pestilor!
3
0
Multumim Guvernul Romaniei si Politiei romane pentru Siguranta si Increderea de a traii in Siguranta in fiecare zi, pe fiecare strada a acestei tari. Bv-o voua.
3
3
lipsa de educatie ,oameni fara studii ,saracia ,parintii boschetari si alcoolici nu loverboy . toate ciorile si analfabetii sunt loverboy
15
0
Un fenomen care a luat amploare si care ne face sa fim carpele Europei. Poate s-o gasi vreun procuror smecher ceva, sa ii ia cap coada !
9
0
de proxeneti si POLITIA DIN CERNAVODA NU A TRIMIS MACAR UNUL IN PUSCARIE.CARE ESTE MOTIVUL ?????.CATE TINERE DIN CERNAVODA S-AU INTORS LA DOMICILU ?.DE CE NU SE IMPLICA POLITIA DIN CERNAVODA?.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218