REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Microbuz implicat într-un GRAV accident rutier la Tariverde! Un om a MURIT, 5 au ajuns la spital!

Microbuz implicat într-un GRAV accident rutier la Tariverde! Un om a MURIT, 5 au ajuns la spital!

Replica API 6 noiembrie 2017 | 15:17 407

Un teribil accident rutier a avut loc la Tariverde, în dimineaţa de luni, 6 noiembrie anul curent, implicate fiind un autoturism şi un microbuz de transport persoane. Din nefericire, o persoană a decedat şi alte 5 au ajuns la spital.

Mai exact, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în jurul orei 6.11, pe Dn22, în dreptul localităţii Tariverde. Persoana care a sunat la 112, a precizat că este vorba de un accident rutier soldat cu 4 victime. S-au alertat şi direcţionat către faţa locului un echipaj SMURD tip C1 din Constanţa, un echipaj SAJ C2 din Constanţa, 3 echipaje B2 din Cogealac, Năvodari şi Constanţa. La locul solicitării au fost găsite două autovehicule, fiind vorba despre un autoturism marca Renault şi un microbuz, care au intrat în coliziune, din care au rezultat mai multe victime. Dintre acestea, un bărbat care se afla în autoturism a decedat.

5 dintre victime erau conştiente, cu politraume, care au fost transportate la spital, iar alte 3 au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Viteză neadaptată la carosabil umed

Potrivit oamenilor legii, un şofer a condus un autoturism pe DN22, dinspre Constanţa către Tulcea. Ajungând la intersecţia cu DC77, în curbă, din pricina neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane. În urma impactului, pasagerul din dreapta spate a autoturismului a decedat. Acesta avea 49 de ani. Alte persoane au fost rănite, atât din autoturism cât şi din microbuz.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Update: Starea pacienților

”În urma accidentului rutier produs astăzi, 06.11.2017, în apropierea localității Tariverde, la UPU au fost aduse 9 persoane. Deocamdată, o singură persoană a fost internată. Este vorba despre un bărbat de 47 ani , policontuzionat cu traumatism cranio cerebral acut închis, mic hematom intracerebral și traumatism toraco pulmonar dar și de coloană lombară . Pacientul se află în momentul de față internat în secția Neurochirurgie. Alți 4 pacienți sunt încă supuși investigațiilor de specialitate. Ceilalți au fost diagnosticați cu leziuni minore și externați, cu recomandări la domiciliu”, potrivit cadrelor medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..........
0
0
Mai bine taceai. Curba este la dreapta pentru cel care a patrums pe contrasens...
2
1
doua benzi aflate la distanta mare una de alta poate fi o solutie acolo. Camp este destul. Sau poate construiti un cimitir si o biserica acolo. Zona este o capcana pentru participantii corecti la trafic.
2
3
Pe spagi doctori da carnete la toti doctori sunt mai periculosi decat politai nai periculos este sa iti des dictor unda verde sa ei carnetu
1
7
Nu a intrat pe contrasens, nu a derapat, pur si simplu a taiat curba ca boul ca asa stiu ei sa conduca.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218