REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Microbuzele GMS de pe ruta Năvodari – Constanța, controlate zilnic!

Microbuzele GMS de pe ruta Năvodari – Constanța, controlate zilnic!

Replica API 13 iulie 2019 | 01:32 1391

Polițiștii, angajații Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier și reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța și ai Primăriei Năvodari ies, zilnic, în trafic, pentru a controla mijloacele de transport public de pe ruta Năvodari – Constanța.

„Încercăm astfel să determinăm firmele transportatoare să-și respecte angajamentele și să asigure condiții decente și sigure de transport pentru năvodăreni”, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari. De aceea, năvodăreni sunt încurajați să transmită sesizări către autorități ori de câte ori constată o neregulă.

Totodată, având în vedere că oamenii au ridicat mai multe semne de întrebare cu privire la faptul că autoritățile locale nu au intervenit în luarea măsurilor mai devreme, reprezentanții primăriei au ținut să sublinieze: „Primăria Năvodari nu are competența legală de a retrage licența de transport niciunei firme.

Licența de transport se acordă de autoritățile județene prin licitație. Primăria Năvodari nu poate dispune controale în trafic și nici nu poate acorda amenzi firmelor transportatoare pentru niciuna din problemele sesizate de călători. Dar am insistat să facem parte din aceste echipe mixte de control pentru că ne dorim ca lucrurile să se îmbunătățească cu adevărat. Primăria Năvodari nu are o relație de subordonare sau contractuală cu firmele transportatoare, de aici și imposibilitatea de a reglementa aspecte ce țin de frecvență și condițiile de transport”, se arată în comunicarea transmisă de Primăria Năvodari.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Calatoresc zilnic pe ruta asta si am observat ca firma a achizitionat masini noi iar cat despre timpul de asteptare este foarte scurt. Daca tot cautati sa faceti schimbari parerea mea e sa incepeti cu voi, nu sa stati in fiecare zi sa faceti controale cand lumea este multumita. Acum 2 zile se putea observa cum cineva este rau intentionat din partea controlului spunand in masina "acum nimeni nu are nimic de reclamat?". Incercati sa va castigati voturile facand ceva constructiv!! Dezvoltati infrastructura in Navodari, inclusiv Mamaia Nord!!
0
0
Toate polueaza la geru.Au motoiarele terminate. Vedeti ci Cta-Mang.luati-l la intrebari pe ala care le-a dat ITPul,n-a vazut,n-a mirosit gazele?
0
0
voi le opreati la centrul de afaceri , dar pe sensul celalalt le incarcau de la gara la rupere , sa scoata parleala .....sa spuna firica , de abia mai avea loc la volan....
0
0
In timp ce in alte orase ale tarii au aparut autobuze electrice moderne si antipoluante , la noi inca se circula cu microbuzele groazei fara aer conditonat si cu un interior mizerabil , cu scaune rupte si infecte ...
4
0
Interzise jaf pe fata
4
0
Doua amenzi pe zi, ne luati de prosti... Dom Primar, ca informatie asa, orasul poate sa-si faca societate de transport calatori si sa deschida o linie pana in Constanta pe drumul comunal administrat de oras....nu-i mare smecherie...s-ar crea astefel cel putin 60-80 locuri de munca, asigurandu-va astfel votul pe viata al navodarenilor.Plus ca ar iesi si de-o spaga serioasa la cumpararea celor 14 -16 autobuze necesare, nu-i asa?
7
0
la un control adevarat nu stiu daca raman doua masini pe traseu , Ori nu au aer cond , ori nu au itp , ori soferul nu da bilete , ori sunt supraincarcate . Verificati-le din .....zbor , adica treceti pe langa ele si le opriti ....altfel stau cu telefonul la ureche.....
7
0
Toate microbuzele trebuiesc verificate zilnic, de la toate firmele. Ne puteti spune cate microbuze ati gasit fara aer conditionat si pe cate dintre ele le-ati amendat pt acest lucru? Nu sunteti platiti sa stati la aer in birouri, iar noi sa suportam acesti mafioti care dau spagi si nu-i verifica nimeni de atatia ani. Transportul la Navodari si in alte localitati tb sa-l asigure RATC, caci impozitele noastre merg la primaria Cta. De atatia ani ne-ati facut sa mai platim si o groaza de bani, in plus, acestor band..ti. Respectati legile tarii, ordinarilor.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614