REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Microbuzul KAMIKAZE din Mangalia, „plin ochi“ de călători!

Microbuzul KAMIKAZE din Mangalia, „plin ochi“ de călători!

Replica API 20 august 2018 | 00:23 285

Voi ce părere aveţi?

Voi ce părere aveţi?

Sursa foto: Facebook/Mangalia – Comunitate Online

Sezonul estival atrage după sine un flux mare de turişti pe litoralul românesc. Plajele sunt arhipline, traficul rutier se desfăşoară de cele mai multe ori infernal din cauza numărului mare de autoturisme, iar microbuzele şi autobuzele sunt şi ele pline ochi de călători. În acest context, mangalioţii au sesizat cum un microbuz care tranzitează localitatea dă pe afară efectiv de plin ce este! Imaginea a fost făcută publică în mediul online iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Fluxul mare de turişti sosiţi pe litoralul românesc a creat haos atât pe drumurile care face legătura cu sudul litoralului, cât şi în localităţi, mai ales odată cu minivacanţa de Ziua Marinei. Aşadar, în localitatea Mangalia numărul mare de călători a creat o imagine terifiantă. Un microbuz care tranzitează oraşul a fost plin până la refuz de călători, uşa maşinii rămânând deschisă din cauza numărului mare pe persoane. Disconfortul şi pericolul de accident este cu atât mai mare cu cât în minivacanţa de Ziua Marinei s-au înregistrat temperaturi de chiar peste 40 de grade celsius. Astfel, riscul de leşin în aceste cazuri este extrem de ridicat.

Un mangaliot a surprins imaginea zilei şi a publicat-o în mediul online. “Unde este Poliţia Locală sau Poliţia Rutieră? Este voie să se circule în acest mod, de ce nu sunt luate măsuri, câţi bani fără a se da bilete se fac ca să nu mai vorbim de ce se poate întampla în cazul unui accident!”, a declarat un mangaliot.

Alţii aplaudă ironic fapta spunând că fluxul de turişti aduce bani neimpozabili. “De ce să se ia măsuri? Se scot bani frumoşi şi neimpzabili”, a declarat unul dintre utilizatorii facebook.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bilete de calatorie elibereaza?
1
0
la noi firmele de transport sunt stat in stat, ii au la mana pe cei de la CJC, fac ce vor, maresc pretul cu cat vor si cand vor ei, circula cu rable, orarul e facultativ, masinile nu vad matura decat odata pe saptamana, etc.
3
0
Sunt mai multe microbuze care ar putea intra pe traseu dar daca nu sunt smecheri stau acasa si oamenii se inghesuie.
2
2
Nu un oras de rahat, ci un oras putred de corupt, in care organele de control nu-si fac treaba din cauza mitei luate. De ce nu se sesizeaza procurorul sef al DNA Bucuresti? De ce nu li se ridica licenta? Nici tehnic, aceste rable nu au ce cauta pe sosele. Verificati toate firmele si toate microbuzele sa vedeti ce riscam noi zilnic cu acesti criminali de patroni !?! Respectati legile tarii.
6
0
un oras de rahat
5
2
Cralev bozolan si au primit dreptul
5
4
Ca in mahalalele din India, si cica romanul s-a emancipat, civilizat, doar acasa pe facebook
11
1
De ce nici un comentariu nu spune ca transportul in jud cta este mizerabil.Cu toate ca vor turisti,ca au turisti, patronii cr...ni nu se pot adapta. Nu au microbuze mai mari, nu sunt mai dese a.i. sa poata face fata civilizat nr de calatori.Nu calatorii sunt de vina ca microbuzele sunt rare,mici si organele de control nu sunt deranjate de procurori.In Istanbul microbuzele sunt din 2 in 2 minute,se sta la coada civilizat pt a urca in microbuz atat cate scaune sunt.Ciobanii care sunt patroni aici nu au iesit din cta pt ca sunt redusi min..l. Sunt prosti si ingusti la minte
15
1
De ce e microbuzul kamikaze ???? Dar sardinele transpirate care se urca in microbuz vazand ca sunt toate locurile ocupate nu sunt kamikaze ???!! Sardinele kamikaze adora sa se imputa la gramada duhnind a transpiratie si parfum. SANATATE CURATA !
10
3
Ia uitati- va ce e in fata la sofer, claie peste gramada! Este si soferul de vina , dar nici calatorii nu- s mai prejos, ca oile in turma.Si inca ceva, la taxi nu prea iti da mana , ca - si fac tarifele dupa briza marii si n-ai sa vezi bon fiscal.
11
0
Muie la muistii de hastagisti!!!!!!!!!!
6
13
MUIE JANDARMERIA
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218