REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Micul 'SAT' din municipiul CONSTANȚA care a fermecat un NORVEGIAN

Micul 'SAT' din municipiul CONSTANȚA care a fermecat un NORVEGIAN

Replica API 15 octombrie 2020 | 00:00 15692

Pentru a ajunge pe strada Albastră din Constanţa, trebuie să treci calea ferată din zona străzii Caraiman, şi apoi să mergi cam 2 kilometri pe un drum plin de gropi sau de mocirle, atunci când plouă. Pe lângă aceste obstacole naturale, mai există şi obstacole vii, adică zecile de câini înfometaţi care abia aşteaptă următoarea victimă. La capătul acestor probe te aşteaptă câteva „căsuţe” locuite de 7-8 familii, extrem de mulţumite de viaţa pe care o duc în acest colţ uitat de lume.

Gunnar, pata de culoare de pe strada Albastră

Strada Albastră este locuită de câteva familii şi este probabil una dintre puţinele străzi ale Constanţei de care nu se interesează nimeni. În mijlocul acestei „uliţe” este probabil ultimul loc unde te-ai gândi că ai putea să găseşti un... norvegian. Gunnar este norvegian, şi a venit în vacanţă în România cu prietena lui, a cărei mamă locuieşte pe strada Albastră.

„Mama” nu vrea să se mute de aici

Lucrător în construcţii în ţara natală, Gunnar are şi un apartament cumpărat în Mamaia Nord, însă viitoarea lui soacră nu vrea nici un chip să plece din căsuţa în care locuieşte de 25 de ani. Potrivit spuselor acestuia, viaţa e frumoasă pe această străduţă, începând cu cafeaua de dimineaţă băută cu toţi vecinii de pe stradă şi terminând cu grătarele care ţin uneori până dimineaţa. Curios, nimeni nu şi-ar da căsuţa pe un apartament în buricul târgului mulţumindu-se cu viaţa pe care o duc.

O persoană care joacă zilnic la cazino nu poate fi săracă

Cu toate că despre oamenii de aici s-a crezut de-a lungul timpului că sunt săraci şi amărâţi, Gunnar ţine să dezmintă acest zvon considerând că o persoană care joacă zilnic la cazino nu poate fi săracă. În încheiere acesta s-a declarat mulţumit de Constanţa, în opinia lui acesta fiind cel mai frumos oraş al României.

Strada Albastră, în continuă dezvoltare

Dacă acum 5 ani strada Albastră era într-o părăsire evidentă, acum se vede clar o evoluţie în bine a acesteia, puţinii locatari încercând prin forţe proprii să o aducă într-o stare locuibilă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol de cct! "Zeci de caini infometati care isi asteapta urmatoarea victima" Unde te trezesti prietene? In Africa? Esti varza! Nu ai ce cauta pe aici!!!
4
1
Nu este chiar o strada uitata de lume! Poate de autoritati.Plina de gunoaie de aceleasi gunoaie de oameni care le si arunca.Este o strada asfaltata locuita in mare parte.
3
0
N -ai inteles nimic, norvegianul are un apartament in Mamaia nord,dar vine in vizita la mamaia-soacra, care locuieste pe strada Albastra, un mic cartier de case, uitat de autoritati ca face parte administrativ de orasul Constanta.Situatia pare a fi gri, nu albastra.
12
2
Tot ce am retinut din articol e ca pe strada aia locuieste un fraier plin de bani. Buna informatie.
9
2
probabil asa vezi lucrurile cand tragi pe nas...
17
0
Acolo sta si stanica baiat de treba
7
2
Pe norvegian l-a fermecat strada Caraiman plin de gunoaie umane agresive, mai dau cu picioarele in parbrizul masinilor oprite la semafor daca nu au fost ridicate de politie pana acum.
12
2
ar trebui continuata dezvoltarea zonei prin mutarea cartierului Henri Coanda pe Blue Street. sigur ar deveni cel mai frumos oras dintr-un oras.
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369