REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

"Micuţul Globy şi magia Crăciunului" - un cadou pentru cei mici în prag de Sărbători

"Micuţul Globy şi magia Crăciunului" - un cadou pentru cei mici în prag de Sărbători

Replica API 23 decembrie 2013 | 00:00 186

Sâmbătă, 21 decembrie 2013, la "Prăvălia cu cărţi", a avut loc lansarea de carte a Cristinei Steliana Mihailovici, membru al Tineretului Naţional Liberal Constanţa. Cu sprijinul Fundaţiei Brătianu şi alături de colegii din TNL şi de o parte a conducerii Partidului Naţional Liberal, Filiala Constanţa, Gheorghe Dragomir şi Septimiu Bourceanu, Cristina a lansat în prag de Crăciun o carte dedicată tuturor copiilor, "Micuţul Globy şi magia Crăciunului", apărută sub egida editurii Self Publishing. De asemenea, în cadrul acţiunii au participat şi Filip Teodor, cel care a prezentat evenimentul, cadru didactic la Universitatea Ovidius şi Olga Duţu, profesor cu implicare pe plan cultural. Cartea i-a fost dedicată fetiţei autoarei, micuţa Nicole Noelia, în vârstă de 8 ani.

"Pe scurt, în poveste este vorba de un globuleţ special, care are dublă semnificaţie - el reprezintă planeta noastră, dar este şi un glob de Crăciun magic, care are viaţă şi o mulţime de prieteni. Ideea acestei poveşti aduce în prim plan faptul că toţi copiii trebuie să fie fericiţi de Crăciun şi să înveţe să dăruiască, să fie mai buni, să respecte tradiţiile specifice şi frumuseţile diferitelor ţări", a completat autoarea despre cartea sa.

Cristina Steliana Mihailovici a ţinut să mulţumească Fundaţiei Brătianu care a susţinut şi a făcut posibilă apariţia acestei cărti, editurii Self Publishing şi tuturor oamenilor minunaţi care au ajutat-o să parcurgă această călătorie pe cele 5 continente ale planetei.

Şi pentru că nu toţi copiii îşi permit cărţi noi, o parte din volumele publicate vor fi donate celor mai puţin norocoşi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367