REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Micuțul Raul are nevoie de noi! Poți cumpăra o brățară, orice ajutor contează!

Micuțul Raul are nevoie de noi! Poți cumpăra o brățară, orice ajutor contează!

Replica API 10 octombrie 2017 | 00:00 270

Raul Cristian s-a născut pe 4 noiembrie 2010, iar la scurt timp bucuria familiei s-a transformat într-o luptă contracronometru pentru a-l menține în viață. Băiatul a fost diagnosticat, în 2015, cu Neuroblastom Stadiul IV (un tip rar de cancer iar stadiul IV indică faptul ca acesta s-a răspândit). În ciuda tratamentelor de până acum, micuțul nu se simte mai bine, motiv pentru care mama sa a ajuns la disperare și nu știe ce să mai facă pentru a-l putea duce la alți medici dar și pentru a-i continua tratamentul. Întrucât situația sa financiară nu este una fericită, iar femeia nu poate munci pentru că trebuie să aibă grijă de Raul, aceasta lucrează de acasă, confecționând brățări.

”După o serie de tratamente care au început din 2015, ce au constat în chimioterapie, radioterapie autotransplant si imunoterapie, Raul nu a fost vindecat. În iunie 2017 i-a fost detectată o tumoare de 4 cm, la cap. Copilul a fost operat de glandă renală, iar acum este cu tratament de chimioterapie. Vă scriu povestea noastră. Sunt o mamă greu încercată de viață.

Soțul meu muncea cu un spaniol cand Raul s-a îmbolnăvit, iar acesta i-a spus că nu mai are de muncă și să lăsăm apartamentul. Menționez că noi stăteam acolo cu chirie, apartamentul fiind al spaniolului. Nu știam ce să fac, pentru că eu nu pot munci, dar trebuie să-mi ajut copilul. Atunci Dumnezeu mi-a deschis mintea să lucrez de acasă. Așa m-am apucat de făcut brățări să pot închiria un apartament, pentru ca Raul să nu stea pe afară în stadiul în care era.

În Madrid nu a fost tratat bine și am mers la Barcelona. Aici i-au găsit altă genă la tumoare și tratamentul trebuie să continue. Dar banii sunt problema. Avem mare nevoie de ei. Cum spuneam, eu fac brățări, coliere. Dacă doriți să cumpărați...”, a relatat mama lui Raul, Cristina. Precizăm că aceasta este stabilită în Spania. Cine dorește să ajute, prin orice metodă, poate lua legătura cu ea AICI: https://www.facebook.com/cristina.raul.583.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218