REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mihaela Andrei a depus proiectul privind recondiționarea treptelor de la Modern

Mihaela Andrei a depus proiectul privind recondiționarea treptelor de la Modern

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:24 387

Consilierul municipal al Partidului Național Liberal, Mihaela Andrei, a depus miercuri, 25 aprilie a.c., spre dezbaterea și aprobarea Consiliului Local Municipal Constanța, proiectul de hotărâre privind „Recondiționarea și modernizarea treptelor ce facilitează accesul la Plaja Modern”.

Inițiat în temeiul Legii administrației publice locale nr.215/2001, proiectul își propune să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor municipiului Constanța, la atragerea turiștilor, la creșterea gradului de atractivitate a Plajei Modern, precum și la susținerea creșterii economice și a performanței în orașul nostru.

„Așa cum am mai spus de nenumărate ori, modernizarea scărilor de acces către Plaja Modern va oferi atât constănțenilor, cât și turiștilor, oportunitatea petrecerii timpului liber într-un mod civilizat, având în vedere faptul că, în prezent, zona este neigienizată şi extrem de degradată. Din păcate, observăm cum potențialul turistic al Constanței nu este deloc exploatat și valorificat de administrația publică locală. Constănțenii au așteptat destul!”, a afirmat Mihaela Andrei.

În proiectul inițiat, consilierul local liberal solicită trecerea din administrarea Primăriei Constanța în cea a SC Confort Urban SRL a treptelor de acces către Plaja Modern în scopul recondiționării acestora, dar și asigurarea sistemului de mână curentă, a iluminatului public și securizarea tuturor cablurilor electrice vizibile, care pun în pericol siguranța cetățenilor. „Ne dorim ca recondiționarea scărilor să se realizeze în așa fel încât să le fie asigurat accesul pe plajă și persoanelor cu dizabilități, bătrânilor și, nu în ultimul rând, părinților cu copii în cărucioare. De asemenea, solicităm ca, după recondiționare, scările să fie igienizate în mod constant, să fie montate coșuri de gunoi, iar arborii să fie toaletați”, a mai spus consilierul local municipal al PNL Constanța, Mihaela Andrei.

La rândul său, coordonatorul politic al organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, Septimiu Bourceanu, susține că „această situație scoate în evidență faptul că orașul Constanța nu este gospodărit!”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca are bani cacalau, maria ta!
1
0
Proiectul ramane depus, treptele raman praf, iar cumatra s-a calificat la examenul de maseuza la picior de lemn.
4
0
bravo , refaceti orasul . arata jalnic .......stefan cel mare , celebra strada comerciala .....plange .......tomis mall faliment ..........si nu numai ....
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369