REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mihaela Andrei: Fac un apel la autorități să creeze condiții pentru colectarea gunoiului selectiv!

Mihaela Andrei: Fac un apel la autorități să creeze condiții pentru colectarea gunoiului selectiv!

Replica API 21 octombrie 2019 | 01:31 507

Consilierul local liberal Mihaela Andrei a postat pe pagina sa de socializare un mesaj alături de câteva fotografii vizând o acțiune de curățenie în zona lacului și parcului Tăbăcărie. Peste 100 de voluntari au participat la acțiunea demarată de clubul Rotary Constanța. O mie de saci de gunoi s-au strâns din lac și spațiul verde.

”La inițiativa clubului Rotary Constanța, am participat la acțiunea de curățenie din parcul și lacul Tabacariei (locul meu de suflet, pentru care am inițiat și un proiect de hotărâre încă din anul 2017). Este un pas mic dar un început să conștientizăm cu toții, că plasticul si tot felul de deșeuri in lacul, parcul, orașul, țara noastră și peste tot în lume ne îmbolnăvește!

Cu fiecare pungă de plastic, tampon, pampers, baterie și doză de bere ridicată din lac, mi-am dat seama că nu suntem încă conștienți cât de rau face mediului și implicit nouă! Peste 100 de voluntari am strâns peste o mie de saci de gunoi din lac și parc, gunoi care a ajuns acolo cu "ajutorul" nostru.

Haideți să păstrăm orașul nostru curat!

Fac un apel la autorități să creeze condiții pentru colectarea gunoiului selectiv!

Am primit sesizări de la oameni că ei îl separă și Polarisul îl colectează la grămadă.

Sunt lucruri foarte importante pentru orașul nostru”, a scris Mihaela Andrei în mediul online.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine este mihaiela andrei si cate prezervative a colectat
0
0
vrei curatenie ? Nu trebuie sa te duci la lac ! Seaca si curata primaria si vei avea dorintele indeplinite !!!
2
0
Lacul Tabacarie trebuie secat si curatat,este o cloaca periculoasa intertinuta de "civilizatia" orasului.
2
0
Sau cheltuit bani bani europeni pentru implementarea acestui proiect: Colectarea selectiva a deseurilor. S-au confectionat si cumparat de administratiile locale pubele speciale pentru sticla si hartie, acele pubele mari tuguiate galbene si albastre pe care nu le mai vad pe nicaieri! Acum nu mai ai unde sa mai pui gunoiul selectat pentru ca Polarisul le amesteca pe toate la un loc si lle duce la groapa de gunoi! Polarisul este incompetent si inconstient si pentru ca i se permite face ce vrea el!
5
0
nu se face primavara,asa cum stirea asta nu o sa schimbe mentalitatile proaste ale cetatenilor, intr-o saptamana se va face la loc, fac pariu.
4
0
Cinste Voluntarilor! Orasul Constanta este abandonat! Nu avem primar, nu avem un edil corespunzator! Orasul nu are spatii verzi amenajate cu gazon, flori arbusti ornamentali, care sa faca mai placut aspectul orasului in orice anotimp. De ce primaria nu are un inginer peisagist, cum este normal?
5
1
Cinste lor! Acesti copii isi revendica viitorul! Ce le lasam mostenire? Gunoi, poluare si natura moarta? Desi domnul primar a demonstrat ca poate deveni un bun gospodar al urbei, din pacate la capitolul colectare gunoi primaria si firma care ne jumuleste de multi bani doar se face ca face colectare selectiva a gunoiului. Nu neg nesesitatea educarii in acest domeniu. In prezent noi cetatenii suntem deosebit de nesimtiti aruncam orice si oriunde, poluam cu nesabuire!
7
2
In rest avem toate conditiile de trai decent! Cred ca voi pregatiti parcul pentru blocuri noi. Este?
1
6
Pai sa nu ne mai ia bani pentru taxa de habitat , daca trebuie sa facem treaba celor de la Apele Romane sau Polaris... Cat despre cel cu freza aranjata la frizeria de la casa albastra si cu fatza de tractorist din Beidaud , plus cei doi golani vice , ei sunt gospodarii spagilor...
9
0
mai bine faceti front comun toti politicienii si implementati niste legi care sa-i arda la buzunare si sa-i trimita in puscarie pe toti nesimtitii cu apucaturi antisociale.
7
0
Si in Al doilea rand ce sa faca, poze, doar atat poate?
5
1
trebuie aruncat la gunoi primarul spagagiu si hot. Apoi infractorii de la polaris la acelasi gunoi. Sau mai bine puscarie ! Si daca ma gandesc mai bine voi sunteti acum la butoane ! Hai aratati ceva !!! Ca daca nu faceti ceva va dau muia pregatita pesedeilor !!!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920