REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MIHAELA GALANI, CONDUSĂ pe ULTIMUL DRUM! VIDEO

MIHAELA GALANI, CONDUSĂ pe ULTIMUL DRUM! VIDEO

Replica API 5 ianuarie 2022 | 00:19 21217

Îndrăgita creatoare Mihaela Galani a fost condusă pe ultimul drum în cursul zilei de miercuri, 5 ianuarie a.c. Tânăra a fost condusă în lacrimi, înconjurată de multe flori albe și cu multă durere din partea celor care au cunoscut-o. Trupul neînsuflețit al Mihaelei a fost dus încă de marți seară la Arhiepiscopia Tomisului, acolo unde a avut loc și slujba de înmormântare. După slujba de înmormântare, cortegiul funerar a trecut pe la locuița tinerei, iar mai apoi la magazinul pe care acesta îl deținea pe strada Mircea cel Bătrân, Gemelli Shoes,unde aceasta și-a dedicat tot timpul și toată iubirea pentru meserie. Cortegiul funerar s-a oprit apoi la cimitirul Anadalchioi, acolo unde tânăra fata cu păr blond, iubită de toată lumea, își va dormi somnul de veci.

Moartea fulgerătoare a antreprenoarei Mihaela Galani a șocat întreaga comunitate din Constanța. Părinții tinerei sunt înmărmuriți de durere, mai ales că, în urmă cu 10 ani, și-au mai pierdut un fiu, fratele geamăn al Mihaelei Galani, care s-a stins tot la o vârstă fragedă. Rudele, apropiații, prietenii și colegii s-au strâns la căpătâiul Mihaelei, pentru a-i aduce un omagiu. Munți de flori, râuri de lacrimi, durere și regrete... aceasta a fost imaginea de la înmormântarea Mihaelei.

După slujba de înmormântare de la Arhiepiscopia Tomisului, cortegiul funerar a treuct pe la locuința Mihaelei, iar apoi s-a îndreptat și către magazinul pe care îl deținea pe strada Mircea cel Bătrân, Gemelli Shoes, unde aceasta și-a dedicat tot timpul și toată iubirea pentru meserie.

Cortegiul funerar s-a oprit apoi la cimitirul Anadalchioi, acolo unde tânăra fata cu păr blond, iubită de toată lumea, își va dormi somnul de veci.

.

.

La intrare în Arhiepiscopia Tomisului au fost presărate petale de trandafiri albi.

Mihaela Galani a murit la vârsta de 33 de ani

Vă reamintim că, Mihaela Galani, patroana magazinului Gemelli Shoes, a murit în cursul zilei de luni, 3 ianuarie a.c.. Potrivit informațiilor noastre, Mihaela a fost găsită în mașina sa, inconștientă. A fost transportată la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i declarat decesul.

Potrivit apropiaților, aceasta avea probleme de sănătate de mică, iar în urmă cu ceva timp se tratase în străinătate. Aceasta suferise și un transplant de rinichi în urmă cu 10 ani la Paris, urmând să mai aibă o operație în anul 2021. Dar, din motive necunoscute, intervenția nu a mai avut loc. De câteva zile, Mihaela se simțea rău.

Cei care o cunoșteau spun că transplantul părea să fi fost un succes, însă, din păcate nu a fost așa.

Citește și:

Ce i-a PROVOCAT subit MOARTEA Mihaelei GALANI!

Video:

Video 2:

A.V., C.P., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
helloo!!! A murit pentru ca era bolnava, suferea de o afectiune, nu ca a muncit...treziti-va
0
4
Ma intristeaza intotdeauna moartea unei fete tinere. Dumnezeu s-o odihneasca!
13
2
a muncit pt ca asa trebuie, sa muncim ca sa avem ce pune masa. cum moare unul mai bogat, cum se trezesc unii sa comenteze de bogatia mortului. fiecare traieste sa-i fie bine. ca altii castiga mai putin, sau mai mult, asta e... ghinion sau noroc.
15
11
A muncit din placere pentru viata, nu sa i ajunga dupa moarte, zapacita esti la bila
28
4
DUMNEZEU sa te odihneasca fata frumoasa si fara de noroc nedreapta soarta
43
1
..vedeti ce-i viata..??? a muncit...s-a chinuit...s-a straduit...pentru a fi ceva in viata...merita oare??? ce-a luat MIHAELA cu ea ??? Si ce-o sa luam si noi ceilalti...cu totii vom avea aceeasi adresa...INTR-UN LOC PLIN CU VERDEATA.. unde nu avem nici averi... nici dorinte...acolo departe ...vom avea..doar INTUNERIC...
57
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367