REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mihaela Rădulescu le-a dat răspunsul celor care o critică pentru operațiile estetice. „E și asta o cheiță a succesului”

Mihaela Rădulescu le-a dat răspunsul celor care o critică pentru operațiile estetice. „E și asta o cheiță a succesului”

Replica API 27 aprilie 2019 | 16:40 436

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu are aproape 50 de ani și un corp perfect, obținut prin multe ore petrecute în sala de sport și o alimentație echilibrată. Chiar dacă a fost criticată pentru numeroasele operații estetice, care au transformat-o total, vedetei nu îi pasă de gurile rele.

„Nu țin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantități mari, nu stau ne­mâncată mai mult de 3 ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie și nu uit de mine. Ce mi-am dorit să fac am făcut. Și nu mă interesează ce părere au alții despre alegerile mele. E și asta o cheiță a suc­cesului, până la urmă”, a spus Mihaela Rădulescu pentru VIVA!

Intervenția de mărire a sânilor – pe care a recunoscut-o, deși schimbarea era evidentă, abia după un an – a deschis robinetul operațiilor estetice pentru Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea de la „Ferma” n-a pus niciodată pe hârtie numărul exact al intervențiilor, însă n-a ratat nici o ocazie să spună că n-o „ating” comentariile care o dau megaoperată.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca cine o vede inca frumoasa este fumat bine! Are o fata diforma. In afara de buze, si alea cu greu, nu se misca nimic . Nu iti dai seama cand rade sau se incrunta. Dezastru. Oricum, pe piixda ei e cine e !
2
0
Este ea Al ei e oare este vorba de nas Mihaela esti o floare cam ofilita dar floare .
2
0
O vaca care inca se crede femela fatala...
8
0
O sa vedem, peste 4-5 ani, cum va arata individa. Va cadea pielea de pe ea! Va fi un dezastru ambulant.
12
0
Intr-un cerc restrans curvistina asta a povestit ca atunci cand i-a aratat prima data pizdocul uzat mascariciului ala otil , idiotul i-a zis mamica organului sexual...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218