REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac

Replica API 1 mai 2018 | 00:00 925

„Mi-e milă de credincioşii ortodocşi. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veşnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generaţii întregi pentru o “greşeală” a cuiva… Aşa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piş pe ea. Sunt mai bun. Şi i-aş transmite că vreau neapărat în Iad”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va suparati ,Replica este o fizuica de tot rahatul.Un ziar serios nu isi permite sa publice toate emanatiile ale nu stiu cui.Atita mizerie nu am vazut.Mihaitza tata esti jalnic ,sa iti de Dumnezeu gandul bun,esti un nefericit."Iartai Doamne ca nu stiu ce fac ! "
0
1
Lui Aloooo de mai jos: Constanta are peste 280 000 de locuitori. Deci unei biserici i-ar reveni cu aproximatie peste 5000. Toate bisericile noi care se construiesc se fac majoritar cu bani din donatii, deci daca doneaza, inseamna ca oamenii au nevoie de ele. Poti dona si tu pentru cauzele in care crezi - sa salvezi balenele albastre, delfinii etc. Sau poti sa nu donezi deloc pentru nimic. Numai sa nu faci rau altora! Apropo, nu orice metal care straluceste galbui este aur, la fel cum nu orice zboara se mananca. Aliajul ala galben de-l vezi la biserici este ALAMA.
2
2
numai in municipiul Constanta sunt 46 sau 48 de biserici? stiati ca urmeaza a se construi inca cel putin 10, inclusiv in statiunea Mamaia? Credinta este in suflet, nu in constructii poleite cu aur si conduse de burtosi din Mercedes!
2
3
se pronunta fiind un rahat cu varf neted-nici macar motz nu are-despre lucruri prea departe de puterea lui de intelegere.
5
2
No problem. Dumnezeu e iubitor, bun si mai ales drept. Dorinta ii va fi indeplinita.
6
1
Nu am vazut preoti care sa distruga industrii,sa dea moca resursele tarii ,sa vanda flota civila a Romaniei,sa aduca deznadejde in popor asa incat milioane sa emigreze iar oamenii sa nu mai conceapa copii de frica sa nu-i arunce intr-o viata in tara distrusa.Extremele religioase sau de alta natura sunt rele,dar nu si credinta in Dumnezeu. Cei ce nu cred,sunt liberi sa tina la alegerea lor,insa nu au dreptul sa critice credinciosii care sunt si printre mari oameni ,inclusiv de stiinta si care aduc mari beneficii societatii,inclusiv celor necredinciosi.
5
2
D-lde jos are dreptate --eu n-am vazut preoti sa dea de mincare amaritilor sau copiilor --nu platesc taxe doar sa iabani la inmormintari pomeni botez etc
4
4
Si e corect sa inconjori manastiri in coate si genunchi?Vedeti opulenta bisericilor ,tinutele popilor cu rang inalt,si tomitanul cum a sifonat bani europeni?Credinciosii isi pot dona averile bisericii ca Dumnezeu nu se supara ci ii ia de-a dreapta lui!
6
4
Despre religie s-au scris milioane de carti,se fac studii de catre sute de mii de oameni cu adevarat destepti si se va vorbi despre religie poate inca niste mii de ani. Bendeac a iesit din ma-sa insotit de o basina si dupa ce viata lui va inceta,va fi uitat dupa parastasul de 40 de zile. Cacaciosii mici vor sa fie recunoscuti ca indivizi mari ,de asta dau cu rahat in lucrurile mari,pe care nu le inteleg. Daca dobitocul nu intelege ceva,inseamna ca acel ceva e naspa.E principiu de sef,de director roman,de militia,de hastagist.
12
5
Baiatul asta face parte dintr-o generatie care nu mai poate fii pacalita de catre popalai fosti securisti si de calugari homosexuali de la varful BOR ...
7
11
Se crede si asta interesant, ca si Tudor Chirila.Astia vorbesc inainte sau dupa ce si-au tras nasul. Asa sa le ajute Dumnezeu.
10
3
Credinciosii nu au inteles religia crestina. Iisus a schimbat conceptia de Deus otiosus din Vechiul Testament cu un Dumnezeu al iubirii, tolerantei si pacii. Numai ca spurcatii de popi fanatici nu vor sa inteleaga ca avem un Dumnezeu ingaduitor, pasnic si iubitor.
3
4
scurt si la obiect... Respect Bendeac... Parca erau mai misto zeii din antichitate .... Aia te lasau impotent ,chior sau schiop pe lumea ailalta dc o facea lata pe lumea terestra, asta te fute de-ti sar flocii pe pereti si pe lumea asta si pe ailalta si mai trebuie si sa te simti vinovat ca iti place viata si te bucuri de ea ,si ti-i se rupe de ce-o fii pe lumea ailalta... sper sa ma distrezi si pe lumea ailalta asa de kk cum va fie ea , la fel ca tine , optez pt zona aia unde vor fi toti prietenii mei curvari, betivi si pacatosi...
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218