REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Mihai Bendeac a ajuns să fie stigmatizat după ce a declarat că a avut COVID-19

Mihai Bendeac a ajuns să fie stigmatizat după ce a declarat că a avut COVID-19

Replica API 23 mai 2020 | 20:13 1392

Mihai Bendeac a șocat pe toată lumea când a declarat că a fost infectat cu coronavirus, ca mai apoi să se filmeze în timp ce își făcea testul de depistare a anticorpilor, iar apoi să publice testul rapid care demonstrează că virusul nu mai este prezent în organism. Cu toate că au trecut două luni de când a avut simptome, actorul este ocolit atunci când iese pe stradă.

Mihai Bendeac

De când s-au relaxat restricțiile, Mihai Bendeac a început să iasă în parc alături de cățelul lui, Happy, unde inevitabil s-a intersectat cu diverși cetățeni. După câteva plimbări și-a dat seama că lumea se uită la el ca la un ciumat și nu poate să-și explice acest lucru.

“Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima categorie de oameni cu care mă salut, a doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni, acum am și anticorpi, sunt și imun, și mi-am făcut și testul, adică sunt și negativ, adică sunt în cea mai bună poziție, și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă. Mai sunt și alții care se uită cu spaimă. Sunt cea mai sigură persoană pe care o cunoașteți. Cum am ajuns în această poziție?”, a spus Bendeac pe Instagram.

Totuși există și persoane care s-au convins că acum este perfect sănătos și vor să-l îmbrățișeze. Nici pe această categorie actorul nu o înțelege, căci, oricât de sănătoși am fi, este bine să păstrăm în continuare distanțarea socială.

“Mai e o categorie, cunoscând situația, vor să mă ia în brațe, să mă pupe, că știu că sunt sigur. Nu am nici o problemă, că și mie îmi place treaba asta, să iau oameni în brațe, dar să nu dăm un exemplu de apropiere socială chiar dacă suntem sănătoși”, a mai povestit Bendeac, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se intreaba unii de ce de nici un apropiat sau cunoscut de al nostru nu am auzit ca a fost infectat? Pai avem raspunsul: cei care au fost infectati si au scapat, nu spun, caci le e frica sa nu pateasca acelasi lucru ca si Bendeac. Acum Bendeac trebuie sa se fereasca de cei care vor sa-l ia in brate caci aceia pot fi infectati si asimptomatici, si sa se trezeasca ca din nou ia virusul. Nu se stie inca sigur daca se produc anticorpi in organism. Deci trebuie distanta.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369