REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihai Bendeac s-a întâlnit cu Jennifer Lopez? Iată dovada!

Mihai Bendeac s-a întâlnit cu Jennifer Lopez? Iată dovada!

Replica API 1 iulie 2022 | 00:00 1250

Mihai Bendeac este un fan declarat al lui Jennifer Lopez, iar acum pare să nu mai fie nicio îndoială că cei doi chiar s-au întâlnit la un moment dat. Nu se știe momentan în ce context a avut loc interacțiunea dintre ei, cert este că J.Lo i-a lăsat lui Bendeac un ,,suvenir" memorabil, pe care actorul l-a împărtășit cu nostalgie, pe contul personal de socializare.

Mihai Bendeac

Bendeac și-a lăsat mască urmăritorii de pe Instagram cu o postare ce i-a băgat total în ceață și care le-a stârnit curiozitatea la maxim. Actorul a împărtășit o fotografie cu faimoasa Jennifer Lopez, cu semnătura ei personală ca autograf și o dedicație specială pentru Mihai Bendeac.

Pe fotografie, Jennifer Lopez, actuala logodnică a lui Ben Affleck, a scris o dedicație superbă.

,,Pentru Mihai Bendeac,

Cu dragoste, Jennifer Lopez"

Comediantul a scris în dreptul imaginii ,,I miss you, J.Lo (trad. Mi-e dor de tine J.Lo)". Fotografia alb-negru o înfățișează pe Jennifer Lopez într-o ipostază de o senzualitate discretă, în timp ce se relaxează în intimitate, pe un pat uriaș.

Mihai Bendeac, declarație memorabilă pentru Ilona Brezoianu

Mihai Bendeac, în ciuda personalității sale pline de sarcasm și ironie, este foarte îndrăgit de colegele de breaslă, cum sunt actrițele Ilona Brezoianu sau Anca Dinicu.

De ziua Ilonei Brezoianu, care a împlinit 32 de ani pe 26 iunie, actorul s-a străduit să facă o urare prin intermediul căreia să-și exprime aprecierea, fără a deveni prea ,,sentimental" Bendeac a publicat o fotografie superbă alături de Ilona Brezoianu și i-a transmis un mesaj memorabil.

Comediantul nu a ratat ocazia să o ia puțin ,,la roast" pe actriță, cu umorul său caracteristic.

,,E ziua ei. Am renunțat demult la glumele tampite despre profilul ei de pe publi24 si alte rahaturi imature. Acum o tratez ca pe o Regina (a OnlyFans-ului)… Te iubesc, fa! La mulți ani", a scris Mihai Bendeac.

Bendeac s-a gândit și la cadoul care ar fi cel mai mult pe sufletul Ilonei Brezoianu și a ajuns la concluzia că absența lui ar constitui o binemeritată pauză de relaxare pentru actriță.

,,Ca și cadou de ziua ta, în primul rând faptul că pentru următoarele 24 de ore n-o să mă vezi, pentru că eu plec cu mașina la ora la care tu o să vii cu avionul, a nu mă vedea pe mine reprezintă deja un cadou", i-a transmis Bendeac Ilonei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ajungi oriunde si orice. Stiu cazuri: cu greu a terminat o facultate de chimie, cu 5 in reexaminari, nu o duce capul si are si pr psi hice, dar a ajuns undeva unde acum face traficc de influenta si numai rau imprejurul ei.
0
0
Asta propaga subcultura in Romania !
0
0
Cum a ajuns kocalarul asta in televiziune ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108